ONZE NIEUWE DIGITALE CATALOGUS IS ER!

Blader nu online door en ontdek veel nieuwe dingen!

Hartelijk Welkom bij VINK LISSE – een KAISER+KRAFT Company

Fijn dat u ons gevonden heeft! VINK LISSE is een vooraanstaand handelsmaatschappij van intern transportmaterialen, magazijninrichting, bedrijfs-, en kantooruitrusting in Europa. Onze medewerkers adviseren u graag en zorgen voor een perfecte service. Van rolsteiger tot pallethefwagen leveren we alles op tijd, betrouwbaar en snel ’ALLES VOOR HET BEDRIJF’.

Op de pagina's van VINK LISSE vindt u meer informatie over ons, de 70.000 artikelen en services. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Ja, en wat betekent eigenlijk ’Alles voor het bedrijf’? Een vraag die we wel vaker horen. Deze slogan van ons formuleert wat wij van ons zelf verlangen – en is gelijktijdig onze belofte aan u: want wij bieden u niet alleen werkuitrusting maar kwaliteitsproducten voor elke toepassing. Goede producten, die functionaliteit, design en ergonomie serieus nemen.

Ontdek bij VINK LISSE nu alles van afvalbakken en kantoormeubels tot registratieklokken

In de webshop van VINK LISSE ziet u ons uitgebreide assortiment, zo compleet dat u eigenlijk alles vindt wat u zoekt. Wij bieden niet alleen topmerken zoals Kärcher-hogedrukreinigers, Rau-werkbanken of Zarges-ladders, maar overtuigen ook met onze eigen hoogwaardige huismerken waarvan vele ’made in Germany’ zijn. Met EUROKRAFT bent u zeker van uw zaak en kunt u lang vooruit plannen mede door 5 jaar naleveringsservice en 10 jaar fabrieksgarantie op alle premiumproducten. EUROKRAFT, is er overigens ook in het ‘groen’: ACTIVE GREEN, ecologisch verantwoorde producten en recyclebare verpakkingen. QUIPO is het huismerk in het assortiment van VINK LISSE – met 5 jaar garantie en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. En met OFFICE AKKTIV heeft u snel uw eigen, persoonlijke 5-sterren-kantoor.

Wat wilt u bestellen?

Een steekwagen, een magazijnbak of een kantoorstoel? Of mag het meer zijn? Uw kantoorruimtes kunt u bijvoorbeeld compleet met ons inrichten. Daarbij ondersteunen wij u met ervaren experts, CAD-planningsservice en complete kantoormeubelseries. Zoek uit ons attractieve aanbod de gewenste uitrusting uit – of maak uw bestaande situatie compleet, bijvoorbeeld met passende dossierkasten of verrijdbare ladeblokken. Innovatieve productontwikkelingen zoals de elektrisch in hoogte verstelbare zit-/sta-bureautafel Upliner 2.0 mogen in geen enkel kantoor ontbreken: vergeleken met gebruikelijke bureautafels houden dergelijke statafels nog meer rekening met de ergonomische voorwaarden aan kantoorinrichtingen. En ja, vele van onze kantoorstoelen doen dat ook – Dauphin, Topstar of Prosedia bijvoorbeeld. En om eens flink kleur in uw ruimtes te brengen kunt u deze verfraaien met echt lijkende kunstplanten: ficus, palm of bamboe enz.– laat de planten spreken.

En voor wie dat qua service en diensten nog niet genoeg is, geen probleem: VINK LISSE heeft nog meer voor u in petto:

– complete inrichtingen,
– onze service voor montage,
speciale uitvoeringen,
– andere kleuren,
– aangepaste afmetingen voor transportapparaten en wagens,
inhuisservice voor kluizen
– en de klantenservice.

En bij ons is standaard:

– geen verzendkosten,
– snelle leveringen,
– minstens 3 jaar fabrieksgarantie en
– 30 dagen terugnameservice.

De handige inkoophandboek-pagina’s geven uitgebreide informatie over eigenschappen en toepassingsgebieden van vele productgroepen uit het VINK LISSE assortiment.

Als u heeft gevonden wat u bevalt, kunt direct online bestellen. Neem gerust contact met ons op, indien een artikel uitverkocht zou zijn. U kunt natuurlijk ook uit onze catalogus bestellen. U ziet het zelf: ’Alles voor het bedrijf’ betekent ook altijd ’Alles voor u’! En … wat kunnen we voor u doen?