0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Toepassingsgebied
Producttype
Bandkleur
Aantal banden
 

Bandafzettingen

Wilt u snel en voor een beperkte periode iets afsluiten of de bezoekersstromen in bepaalde banen leiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres met bandafzettingen.
Er zijn 41 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 41 artikelen gevonden

Bandafzettingen: Strakker leiden, beter informerenDe mens is een visueel wezen, u profiteert hier eenvoudigweg van met bandafzettingen. Verschillende kleurcodes en installatiemogelijkheden zorgen ervoor dat u bezoekersstromen kunt leiden of mensen uit de buurt van gevaarlijke zones kunt houden. En dat alles zonder veel woorden of waarschuwingen.Waar zijn bandafzettingen geschikt voor tijdens het gebruik?De Engelsen hebben de juiste manier van in de wachtrij staan uitgevonden, de Amerikanen hebben deze geperfectioneerd. Het is precies volgens dit principe dat bandafzettingen vandaag de dag worden gebruikt als persoonlijke leidingssystemen bij evenementen of in klantengebieden: Afzetpalen met bandcassettes in discrete kleuren zorgen voor een plaatsbesparende en heldere rijvorming (volgens het lusprincipe) of houden bezoekers uit de buurt van bepaalde gebieden.Als u de kleurcode verandert van zwart of grijs naar rood/wit of geel/zwart, zijn magnetische of clip-on gordelbarrières een duidelijk signaal dat er een gevarenzone achter hen ligt die een persoon niet moet betreden of waar hij of zij bijzonder voorzichtig moet zijn.Het signaleringseffect is in veel gevallen voldoende, maar kan worden aangevuld met borden die het soort gevaar of de reden van de waarschuwing aangeven. Dit geldt bijvoorbeeld voor opslagruimten waar bijzondere goederen worden opgeslagen. De bandbarrière zorgt ervoor dat de persoon bewuster nadenkt over zijn handelen in de omgeving.Waarom en wanneer gebruik ik banden als afzetting?In tegenstelling tot veel andere afzettingen zijn afzettingen met banden zo mobiel en eenvoudig op te stellen dat ze zeer snel kunnen worden geïnstalleerd en verwijderd, bijvoorbeeld rond lekkages of kleinere bouwplaatsen.Omdat de palen en bandencassettes individueel kunnen worden gemonteerd, kunt u het gebied ruimtebesparend afbakenen zonder dat er grote roosters of afzetpalen in de opritten uitsteken.Met de oprolsystemen en de duurzame materialen van band, cassette en/of paal kunnen de systemen intensief worden gebruikt en zijn ze superieur aan wegwerptapes voor afzetting en markering. Dit loont vooral in gebieden waar de afzettingen vaak worden geopend en gesloten.Als persoonlijke geleidingssystemen in discrete kleuren verstoren de banden de visuele uitstraling van de ruimte niet en hebben ze ook geen onnodig ’alarmerend’ karakter, dat door roosters of andere barrièreoplossingen zou worden gecreëerd.Verdere individuele oplossingen voor de perfecte markering van verschillende gebieden zijn te vinden in ons productassortiment. Wij adviseren u graag!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kiepwagens | Afvalcontainers | Vloerreiniging | Wandasbakken | Papiervernietigers | Afvalzakhouders | QUIPO dranghekken | Tensator bandafzettingen

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken