Kabelbruggen

Ze zijn op de bouwplaats te vinden, concertterreinen en op industrieterreinen: kabelbruggen en slangbruggen die uw kabels en draden optimaal beschermen. Of er nu vrachtwagens, vorkheftrucks of kruiwagens overheen rijden, er zijn geschikte kabelbruggen voor elke werklocatie.

Materiaal
Brutoprijs
30
30
2602
2602
-
Nettoprijs
25
25
2150
2150
-
Relevant
Aantal artikelen: 25

Met kabelbruggen en slangbruggen geen struikelgevaar meerZolang elektriciteit nog niet via de lucht kan gaan, zijn kabels en draden helaas ook binnen uw bedrijf onmisbaar. Het probleem: als ze verkeer of voetpaden kruisen neemt het risico op ongelukken en struikelen aanzienlijk toe. De oplossing: verberg kabels en slangen eenvoudig onder kabelbruggen die door verschillende factoren niet alleen buitengebieden veiliger maken.
Kabelbruggen en slangbruggen beheersen universele veiligheidU hoeft niet eens te vragen welke regels van toepassing zijn op kabelbruggen. Een blik op uw bedrijfsterrein is al voldoende: welke kabels lopen over welke wegen en welke transportmiddelen of voertuigen rijden erover heen? Vormen kabels of slangen een tijdelijk struikelgevaar of liggen ze daar permanent?Ons aanbod bij VINK LISSE is dan ook in aansluiting hierop ontworpen: Hier vindt u verschillende versies voor binnen- en buitenruimtes en kunt u kiezen tussen zwaarlastversies zodat voertuigen hierover heen kunnen rijden en producten voor het beveiligen van voetpaden en kantoren.Vooral op veel gebruikte wegen vervullen kabelbruggen en slangbruggen niet alleen een doel. Want als u nauwkeuriger kijkt, zijn ze ook een slimme accessoire voor een betere oriëntatie en een hogere mate van bedrijfszekerheid met minder kans op ongevallen door los liggende kabels.
Kabelbruggen en slangbruggen kunnen meer dan alleen beschermenHet is zeer zinvol, vooral als het buiten is, om met de juiste kabelbruggen ook meteen de uitdaging aan te gaan om de veiligheid te verhogen met behulp van een afzetting en markering. In ons assortiment vindt u verschillende versies met een verschillende richtsnelheid. Omdat elke kabelbrug chauffeurs dwingt het tempo te verlagen. Dat is op zijn beurt onmisbaar voor de verkeersveiligheid.Bovendien vormen overeenkomstig gemarkeerde kabelbruggen ook iets van een leidraad die uw bedrijfsterrein, samen met andere elementen zoals een aanrijbeveiliging en kantbescherming, in verschillende zones indelen, evenals waarschuwingstekens en slagbomen. Ze maken, zodra u het terrein betreedt, zonder veel woorden duidelijk waar u heen moet – en waarheen niet.We adviseren u graag persoonlijk over alle beveiligingsthema's rondom kabelbruggen, slangbruggen, slagbomen enz.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Vloerstofzuigers | Zuigers | Kiepwagens | Wandasbakken | Parkeerplaatsmarkeringen | Afvalzakhouders | SHG beschermingsprofielen | Tensator bandafzettingen