Verkeersdrempels

Dankzij verkeersdrempels meer veiligheid op alle wegen: verkeersdrempels of ook remdrempels voorkomen te snel rijden op belangrijke verkeerspunten, zoals bij laadpunten, afritten of voetgangersoversteekplaatsen.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 29
Weergave:

Verkeersdrempels en remdrempels: snelheid omlaag – veiligheid omhoog!Als de drukte weer eens groot is, tonen ze hun waarde: verkeersdrempels van VINK LISSE zorgen voor de juiste snelheid, zowel op uw bedrijfsterrein als op de parkeerplaats voor klanten. Dat is echter nog niet alles: samen met onze afzettingen en markeringen hebben wij voor u een uitgebreid systeem voor het regelen van al het verkeer van voetgangers en allerlei soorten voertuigen, voor de binnen- en buitenruimte. Waneer u nog meer vragen heeft, kunt u ons eenvoudig contacteren via onze

contactformulieren.


Tempodrempels: veiligheid voor voetgangers en voertuigenAls er weinig tijd is, dan wordt er ook wel eens gas gegeven. Verkeersdrempels zorgen ervoor dat de snelheid op de juiste plaatsen wordt gehandhaafd, daardoor wordt dankzij signaalkleuren en reflectoren zelfs 's nachts voorkomen, dat het bedrijf een racecircuit wordt. U hoeft zich geen zorgen te maken over schade aan uw voertuigen: vrachtwagenbestendige oplossingen met een rubberen samenstelling en een antislipprofiel beschermen banden en het onderstel. De afsluitelementen aan de zijkant en kabelgoten creëren ook zachte en veilige kruisingen voor voetgangers en fietsers.
De juiste verkeersdrempels voor de juiste snelheidAfhankelijk van de gewenste maximumsnelheid zijn onze verkeersdrempels en remdrempels verkrijgbaar in variabele hoogtes: een hogere drempel betekent lage snelheid. U heeft ook de keuze in het materiaal. Vindt u de bescherming van het milieu belangrijk? Kies dan voor remdrempels van gerecycled rubber, deze zijn bestand tegen UV-licht, olie en vocht en zijn bestand tegen temperaturen van –40 tot +80°.
Verkeersdrempels gecombineerd met geleidings- en uitschakelsystemen – samen nog sterkerVINK LISSE biedt het juiste product voor elk aspect van bedrijfsveiligheid. Daarom kunnen onze verkeersdrempels optimaal worden aangevuld met geleidepalen, afzetlinten, slagbomen, beschermbeugels of verkeersspiegels, waarmee u zelfs op kruispunten, laadpunten of voetgangersoversteekplaatsen het overzicht behoudt. Op deze manier is uw personeel op het terrein beschermd en klanten die zich veilig voelen, komen graag terug. Bottom line: veiligheid in het bedrijf loont. Heeft u nog vragen? Bel ons dan gewoon op, wij helpen u graag verder.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Papiervernietigers | Afvalcontainers | Zuigers | Parkeerplaatsmarkeringen | Afvalzakhouders | Vloerstofzuigers | QUIPO dranghekken | Tensator bandafzettingen