0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken
TAKKT AG, KAISER+KRAFT EUROPA en
KAISER+KRAFT GmbH met hoofdkantoor in Stuttgart

Tijd voor een korte kennismaking.
Aangenaam, VINK LISSE.


Hartelijk welkom bij de KAISER+KRAFT-groep, waartoe VINK LISSE behoort, de toonaangevende B2B-handelsmaatschappij voor kantoor-, bedrijfs- en magazijnuitrusting in Europa.Circa 1.000 medewerkers luisteren naar de wensen en belangen van onze klanten en bieden sterke huismerken, doordachte oplossingen en een uitstekende service, waaronder advies ter plaatse, montage-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Van kantoorstoelen tot en met pallethefwagens bezorgen wij ‘alles voor het bedrijf’ snel, betrouwbaar en op tijd. Wij leveren ruim 50.000 topproducten. Deze zijn te bestellen via de catalogus en de webshop. Zo profiteert u in vele Europese landen van de beste kwaliteit en een buitengewoon veelzijdig assortiment. 


Wist u dat u met onze hulp de aankopen die u tot nu toe op papier deed om kunt zetten naar een geheel elektronische procedure? Sedert vele jaren bieden wij u ook E-procurement-oplossingen aan waarbij onze klanten kunnen gebruik maken van een elektronische versie van onze catalogus. Alles is geautomatiseerd en op maat gemaakt.


Daarom is VINK LISSE een onmisbare one-stop-shop voor elk bedrijf.

 

De KAISER+KRAFT-groep heeft maatschappijen in 19 landen en maakt deel uit van de TAKKT-onderneming.

Bedrijfsgeschiedenis

1945 Oprichting van KAISER+KRAFT in Stuttgart

1967 Acquisitie Vink en Zonen in Nederland
1973 Acquisitie Frankel in Frankrijk
1974 Oprichting KAISER+KRAFT in Groot-Brittannië en Zwitserland
1975 Oprichting KAISER+KRAFT in België

1983 Oprichting KAISER+KRAFT in Oostenrijk
1986 Oprichting KAISER+KRAFT in Italië
1989 Oprichting KAISER+KRAFT in Spanje

1990 Oprichting KAISER+KRAFT in Hongarije
1992 Oprichting KAISER+KRAFT in Polen
1993 Oprichting KAISER+KRAFT in Tsjechië

2001 Oprichting KAISER+KRAFT in Portugal
2002 Oprichting KAISER+KRAFT in Japan
2006 Oprichting KAISER+KRAFT in China
2007 Oprichting KAISER+KRAFT in Slowakije
2010 Oprichting KAISER+KRAFT in Rusland
2012 Oprichting KAISER+KRAFT in Slovenië

2016 Oprichting KAISER+KRAFT in Kroatië

Kort profiel van TAKKT AG

TAKKT is in Europa en Noord-Amerika de toonaangevende multi channel verzendhandel voor bedrijfsuitrusting. Het concern is met zijn merken in meer dan 25 landen vertegenwoordigd. Het assortiment van de dochtermaatschappijen omvat meer dan 200.000 producten voor bedrijfs- en magazijninrichting, klassieke en moderne kantoormeubelen en accessoires, evenals transportverpakkingen, displayartikelen en uitrustingsbenodigdheden voor de detailhandel, horeca en hotels.

Meer informatie over de TAKKT-groep vindt u onder www.takkt.de .

Ondernemingswaarden
 

REALITEIT IN HET OOG HOUDEN 

Wij bij TAKKT zorgen ervoor dat de zakelijke realiteit voor medewerkers en leidinggevenden direct zichtbaar en merkbaar wordt. Dit houdt in dat we transparant en helder met elkaar communiceren, direct en rechtlijnig handelen en dat leidinggevenden en medewerkers weten hoe ze met hun prestaties bijdragen aan ons zakelijke succes. 
 

MET BELEID HANDELEN 

Wij bij TAKKT streven er voortdurend naar om ons handelen meetbaar, schaalbaar en efficiënter te maken. Dankzij de combinatie van inzicht en consistentie bij de realisatie van het TAKKT-bedrijfsmodel kunnen wij onze winstgevendheid en toegevoegde waarde ten dienste van alle belanghebbenden actief vormgeven. 
 

RELATIES ONDERHOUDEN 

Wij bij TAKKT hechten veel waarde aan goede relaties met onze klanten en leveranciers. Met een gemeenschappelijke motivatie kunnen we nauw met elkaar samenwerken en gezamenlijk successen boeken. Een constant hoge klanttevredenheid, uitstekende servicekwaliteit en wederzijds voordeel hebben voor ons topprioriteit. De concurrentie heeft bij ons het nakijken. 
 

CONTINUÏTEIT WAARBORGEN 

Wij bij TAKKT staan voor continuïteit en betrouwbaarheid, juist in roerige tijden. Ons handelen is altijd op de middellange en lange termijn gericht. Wij streven naar duurzame groei, voortdurend leren en consequente aanpassing aan veranderingen en nieuwe omstandigheden. 
 

VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN 

Wij bij TAKKT nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus, streven ernaar om menselijke en ecologische waarden te bevorderen en verwachten dit ook van anderen. Wij hebben oog voor individuele en culturele bijzonderheden en zien duurzaamheid als een belangrijk onderdeel van de concurrentie. 
 

VERTROUWEN WEKKEN 

Bij TAKKT doen we wat we zeggen. Betrouwbaarheid en transparant gedrag staan bij ons hoog in het vaandel. Ook bij conflicten gaan we altijd uit van goede bedoelingen, bieden steun en zoeken samen naar duurzame oplossingen. Vertrouwen, respect voor elkaar en contact op basis van gelijkwaardigheid zijn voor ons vanzelfsprekend.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken