0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

Mijn adresboek

Als geregistreerde gebruiker hebt u de mogelijkheid verschillende adressen in uw persoonlijke adresboek op te slaan. Tijdens het bestellen wordt het adres weergegeven dat u bij uw registratie hebt opgegeven (contactadres). Als uw bestelling bijvoorbeeld naar een ander adres moet worden verzonden, kunt u dit adres tijdens het bestellen uit uw adresboek selecteren of als nieuw adres invoeren.

Adressen opslaan

Om een nieuw adres toe te voegen, klikt u op ’Nieuw adres aanmaken’. Het betreffende adresformulier (factuur- of afleveradres) wordt dan geopend. Hierin kunt u het nieuwe adres invoeren.
Tip: geef dit adres een voor u duidelijke beschrijving, zodat u bij de selectie in de bestelling onmiddellijk weet welk adres met deze beschrijving is bedoeld.

Adressen bewerken

Om een adres te bewerken, klikt u op ’Bewerken’ boven het betreffende adres in uw adresboek. Er verschijnt een invoerveld met de huidige gegevens. Hier kunt u de gewenste gegevens wijzigen. Nadat u op de knop ’Adres aanmaken’ hebt geklikt, zijn uw wijzigingen opgeslagen.
Als u een factuur- of afleveradres niet meer nodig hebt, klikt u op ’Wissen’. Nadat u bevestigd hebt dat u het adres wilt wissen, is het adres niet meer in uw adresboek te vinden.

Producten vergelijken