0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Merk
 

Afvalverzamelwagens

Afval verzamelen in grote kantoren of op bedrijfsterreinen? Dat is ondenkbaar zonder onze afvalverzamelwagens, afvalcaddy's en reinigingswagens. De praktische afvalverzamelaars bieden u talrijke voordelen bij het verzamelen en opruimen van afval. U werkt sneller, flexibeler, ergonomischer en gemakkelijker! Overtuig uzelf!
Er zijn 1 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
137,50
Er zijn 1 artikelen gevonden
Schoonmaken makkelijk gemaakt.
De afvalverzamelwagens in deze categorie bieden duidelijke voordelen: geen zware afvalzakken tillen en daardoor sneller werken. Grote afvalzakken met een grote inhoud kunnen binnen enkele seconden aan de zakhouderring worden bevestigd. Samen met grijptangen en afvalprikkers werkt u niet alleen sneller, maar ook ergonomischer. Bukken is verleden tijd en dat is maar goed ook, want zonder al die ijverige afvalverzamelaars op openbare pleinen, in parken en op festivalterreinen zou alles er zeer snel vies en weinig uitnodigend uit zien. Met afvalverzamelwagens worden deze werkzaamheden veel eenvoudiger.

Afvalverzamelwagens – een goede zaak.
Onze afvalverzamelwagens hebben rollen en wielen, die soepel draaien. Meestal zijn het luchtbanden, die vooral buiten van groot nut zijn en bij oneffen ondergronden een verende werking hebben. Zowel bij afvalcaddy's als bij de grote verzamelwagen is het eigengewicht naar verhouding laag, zodat de wagen ook met gevulde afvalzakken niet te zwaar wordt. Al met al zijn afvalverzamelwagens niet meer weg te denken uit de straatreiniging en de afvalverwijdering, omdat ze de medewerkers ontlasten en de werkprocessen versnellen. Een goede zaak!
Producten vergelijken