0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Lengte
Materiaal
 

Grijpers, afvalgrijpers

Met behulp van grijpers en afvalgrijpers wordt afval aangepakt. Met het gebruik van grijpers en papierprikkers hoeft u niet te buigen, niets aan te raken en: er komen geen onaangename geuren recht in uw neus.
Er zijn 5 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
67,90
Afvalgrijper
papierprikker
Excl. BTW
37,90
Afvalgrijper
grijper kort, met kunststof ommanteld
Excl. BTW
77,90
Afvalgrijper
Grijper met stalen punten
Excl. BTW
vanaf 77,90
Afvalgrijper
grijper, met kunststof ommanteld
Excl. BTW
vanaf 74,90
Er zijn 5 artikelen gevonden

Verzamelapparatuur voor hygiënische afvalinzameling die de rug ontzietKlein hulpmiddel, groot effect. Onze grijpers en afvalgrijpers zijn multi-talenten voor het reinigen van uw terreinvoorzieningen.Ze zorgen er niet alleen voor dat uw terreinvoorzieningen een goede indruk achterlaten. Ze maken afvalinzameling ook hygiënisch, ze zorgen ervoor dat de rug wordt ontzien en er geen letselgevaar bestaat – en dat allemaal zonder veel moeite.Schone groenvoorzieningen dankzij de papierprikker en grijptangWeggegooide sigarettenpeuken, etensresten, gebruikte zakdoeken – irriteert u dat ook? Met een afvalgrijper belandt de vuilnis razendsnel in de zak, zonder dat u te dichtbij hoeft te komen of uw rug hoeft te belasten.Op VINK LISSE vindt u de praktische helpers voor het verzamelen van afval zonder te bukken en in verschillende lengtes. De vraag blijft: prikken of grijpen? Een papierprikker is geschikt voor zachte oppervlakken zoals groenvoorzieningen. Grijptangen zijn ook geschikt voor gladde oppervlakken en harde voorwerpen zoals flessen. Met beide middelen zijn uw medewerkers voorbereid op elke uitdaging.Bij VINK LISSE is de complete uitrusting voor mobiel schoonmaken verkrijgbaarDe juiste apparatuur is cruciaal als het gaat om schone terreinvoorzieningen en een goede eerste indruk. Bij VINK LISSE, is alles verkrijgbaar wat u nodig heeft voor mobiele afvalverwerking, inclusief het juiste voertuig. Afvalverzamelwagens maken een einde aan het slepen met vuilniszakken.Om van het ingezamelde vuil af te komen, vindt u bij ons in de shop afvalemmers, vuilnistonnen en afvalbakken voor kringloopmateriaal in veel verschillende afmetingen.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken