0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Voor zakinhoud
Vlamdovend
Uitvoering
Toepassingsgebied
Pedaalmechanisme
Materiaal binnenemmer
Materiaal
Kleur
Meer weergeven
 

Afvalemmers

Vind hier de beste afwalbakken voor elke toepassing. Wij hebben grote, kleine, stevige en alle vormen. Als het gaat om prullenbakken of pedaalemmers, of grote vuilnisbakken qlles kunt u hier vinden. Bekijk snel ons gamma aan vuilnisbakken en kies de afvalbak die het beste bij u past.
Er zijn 369 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 369 artikelen gevonden

Vind hier de beste afvalbakkenBekijk snel ons assortiment van afvalbakken. Als u nu zoekt naar een prullenbak van 60liter of een prullenbak met 3 vakken, alles kunt hier vinden. Wij bieden oplossingen voor alle bedrijven. Trio afvalbakken zijn ook een prima oplossing voor uw bedrijf, wanneer u een hart voor de natuur heeft en graag alles sorteert in uw bedrijf. Pedaalemmers zijn onze beste afvalemmersGrote vuilnisbakken en kleine pedaalemmersWanneer u een bedrijf heeft, maak je vaak dingen en moet je af en toe wel eens dingen weggooien, daarvoor heb je een afvalbak of vuilnisbak nodig. Bij VINK LISSE vindt u prullenbakken die zich mooi onder het bureau laten verbergen en Vuilnisbakken, die voldoende ruimte bieden voor lange werkdagen in de productie. Voor het grote werk, hebben wij de echte vuilniscontainers: vuilnisbakken zijn de beste.Al onze pedaalemmers zijn van een uitstekende kwaliteit, wij hebben ze in alle kleuren, wit, rood, groen, grijs zwart, en ga zo maar door. Koop bij ons de afvalbak die het beste bij jou past. Verzamelaars voor afval met wielen of rollen zijn in een mum van tijd daar waar ze nodig zijn. Koop ook bij ons de afvalzak die het beste bij jouw afvalbak past. Papieren, plastieke, synthestische,.. Alle soorten afvalzakken hebben wij ter uwe beschikking. Opzoek naar de verschillende rolcontainers? Die hebben wij uiteraard ook in ons assortiment. Vuilniszakhouders zijn ook de perfecte oplossing als je grote vuilniszakken hebt.
Vuilnisbakken, afvalbakken die perfect in de regen kunnen staan


Onze vuilnisbakken zijn weerbestendig en kunnen zonder problemen bij jou op het bedrijventerrein staan, deze afvalbaken vindt u bij VINK LISSE. Onze afvalbakken zijn speciaal voor buiten gemaakt, met afvalzak of afvalemmer. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen voor lange periodes in weer en wind. Bekijk zeker ook onze combi-asbakken hiermee kan je je sigaretten weggooien en terwijl ook je afval op een milieuvriendelijke manier verzamelen in een afvalemmer. Ontdek ook onze afvalzakhouders en onze rolcontainers. Sommige van onze prullenbakken zijn ook gemaakt om verschillende soorten afval te sorteren. Deze worden 3 in 1 afvalbakken genoemd, of gescheiden afvalbakken. Zorg voor een duurzaam bedrijf en koop bij ons je vuilnisbakken, afvalbakken, vuilniscontainers of pedaalemmers!