0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Uitrusting
Materiaal van de asbak
Materiaal
Kleur asbak
Inhoud asbak
Hoogte
Eigenschap
 

Buitenasbakken

Rondslingerende peuken voor de deur? Dat staat natuurlijk slordig. Bied rokers daarom een staande asbak aan. Vooral voor ingangen van openbare gebouwen en dienstverlenende bedrijven is een asbak aan te bevelen.
Er zijn 96 artikelen gevonden
| | |
Inkoophandboek voor de categorie Buitenasbakken
Er zijn 96 artikelen gevonden

Asbakken voor buiten altijd goed in uw bedrijfZorg ervoor dat u asbakken buiten uw bedrijf hebt staan. Dat is beter voor het milieu en zeker voor een propere werkomgeving. Rookzuilen, buiten asbakken, asbakken die u kan bevestigen aan de muur kunt u zonder problemen bij VINK LISSE bestellen, Op deze manier verbetert buitenruimtes en voorkomt u bovendien brand.
Vlamdovende asbakken of rookpalenIn onze webshop kunt u alle soorten asbakken kopen, van rookzuilen tot wandasbakken, alles kunt u bij ons vinden. Staande asbakken voor buiten of andere asbakken zijn hier te vinden. Mocht u een speciale uitvoering willen, dit kan natuurlijk ook. Vraag uw specifieke asbak aanSpeciale asbakken vindt u ook bij ons terug. In alle formaten en alle kleuren. Wat moet uw asbak precies kunnen, moet hij vlamdovend zijn? Moet hij groot zijn? Moet hij misschien voor buiten zijn? Onze buiten asbakken zijn de beste van de markt. Deze zorgen voor een propere werkomgeving en bovendien ook voor een éénvoudige reinheid in het bedrijf. Als u opzoek bent naar een staande asbakken bent u ook hier aan het juiste adres. .
Staande asbakken of wandasbakken voor buitenBij VINK LISSE vindt u, naast asbakken, bakken voor alle andere soorten afval, van discrete afvalbakken en verzamelaars voor kringloopmateriaal tot tonnen met enorm veel inhoud. Op deze manier is de kans groot dat de buitenruimtes van uw bedrijf een visitekaartje zijn.Wilt u asbakken en vuilnisbakken apart opstellen? Combi-asbakken combineren beide in één: een complete, elegante en ruimtebesparende oplossing.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Afvalcontainers | Pedaalemmers | Vloerreiniging | Afvalzakhouders | Zuigers | Parkeerplaatsmarkeringen | rothopro afvalbakken | EUROKRAFT afvalsorteersysteem

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken