Afvalcontainers

In de categorie Afvalcontainers bieden wij u producten van de volgende merken aan: Rubbermaid, EUROKRAFTpro.

Afvalinzameling, -scheiding en -verwijdering behoort misschien niet tot één van de meest aangename taken in een bedrijf, maar is een belangrijke voorwaarde voor een soepele productie of een goede indruk, bijvoorbeeld in de dienstensector. Geschikte afvalcontainers in verschillende maten en kleuren maken het werk zo veel eenvoudiger. Alle afvalcontainers in ons assortiment zijn zowel voor binnen- als buitentoepassing, gemaakt van hoogwaardige, sterke materialen en hebben een inhoud tussen de 70 en 1100 liter.

Grote afvalcontainers van kunststof
Vooral de grote modellen van kunst volgens EN 840 zijn geschikt voor plekken in uw bedrijf waar grote hoeveelheden afvalstoffen worden verzameld en natuurlijk ook voor de centrale afvalverwerking. In deze afvalcontainers kunt u niet alleen tijdelijk een grote hoeveelheid afval opslaan, maar deze ook eenvoudig en ergonomisch transporteren: de grote afvalcontainers hebben vier wielen met individuele rem en hebben een laag eigengewicht.

Afvalbakken voor kringloopmateriaal
De kleinere modellen van roestvaststaal hebben een houder voor afvalzakken en kunnen worden afgesloten. Deze afvalbakken zijn bijzonder geschikt voor de inzameling van kringloopmaterialen in hygiënische ruimten, natte ruimten en laboratoria. Voor veiligheid zorgt de zelfsluitende en vuurbestendige inwerpklep die ook geurtjes tegenhoudt.