0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Breedte
Diepte
Hoogte
Kleur
Materiaal
 

Tekeningkasten

Waar laat u grote kaarten, schema's, afbeeldingen en tekeningen? Wij hebben een idee: in onze speciale tekeningkasten. U vindt deze onder andere in architectenkantoor, galerij of archief, want tekeningkasten bieden plaats aan alles wat de gebruikelijke papierformaten te boven gaat.
Er zijn 2 artikelen gevonden
| | |
CP - Tekeningkast
voor formaat A1
Excl. BTW
vanaf 819,-
CP - Tekeningkast
voor formaat A0
Excl. BTW
vanaf 919,-
Er zijn 2 artikelen gevonden
Tekeningkasten
Bedrijfsladekasten scheppen orde in voorwerpen die niet in dossiermappen of ordners passen. Voor enkele beroepen zijn tegen licht beschermde opbergmogelijkheden nodig. Architecten gebruiken tekeningkasten voor kaarten en schema's, tekenaars, kunstenaars en fotografen hebben een tekeningkast nodig om allerlei soorten papier liggend op te bergen. In dat geval moeten de laden ook groot genoeg zijn voor papier in A0- of A1-formaat. Voor bibliotheken, archieven en museumverzamelingen zijn tekeningkasten een onmisbaar hulpmiddel voor het dagelijks werk. Voor kunstgalerijen, de langdurige opslag van archiefmateriaal of als slijtagevrij opbergsysteem voor het kantoor zijn ladekasten en tekeningkasten de eerste keuze. Voor een gecontroleerde opslag van media in bibliotheken, voor een veilige en donkere opslag inclusief stijlvolle presentatiemiddelen bij objecten en tekeningen in musea zijn tekeningkasten absoluut noodzakelijk. Verschillende tekeningkasten vindt u in het ruimte assortiment van VINK LISSE.

Technische arbeidsmiddelen voor speciale toepassingen
Tekeningkasten zijn technische arbeidsmiddelen en moeten daarom aan veiligheidstechnische voorschriften voldoen. Dankzij de hoogwaardige moffellak is de tekeningkast bestand tegen zwaardere belastingen en krassen of stoten. De lade-uittrekbeveiliging bij grotere formaten dient als beveiliging tegen omkantelen. Dit effect wordt nog versterkt door duurzame telescoopgeleidingen met kogellagers. De automatische sluiting voorkomt onverwachte hindernissen en draagt zo bij aan de arbeidsveiligheid.
Producten vergelijken