0800 235 8465 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Diepte
Hoogte
Kleur
Kleur zitting
Lengte
Materiaal zitting
Soort armleuningen
Tafelhoogte
Zitdiepte
Zithoogte
 

Tuinbanken en tafels voor buiten
Tuinbanken en tafels voor buiten helpen uw medewerkers in hun pauze een frisse neus te halen. Dat is belangrijk wanneer men veel werk wil verzetten en zich 's morgens en 's middags extra goed wil kunnen concentreren. Fraai vormgegeven banken vormen ook een plek voor rokers als er buitenasbakken zijn geplaatst of gewoon een centrale plek waar medewerkers kunnen samenkomen. Daarbij is naast een goed zitcomfort met name het design van groot belang. Een parkbank met gietijzeren frame en houten zitplanken laat een gezellige indruk achter. Tuinbanken van kunststof met aangebouwde tafel werken uitnodigend om in de middagpauze van de zon te genieten. Afhankelijk van de plaats (buiten of binnen) en van de sfeer kunnen constructies van draadstaal net zo geschikt zijn als uitvoeringen van massief hout. Tuinbanken en tafels van hout zijn het populairst. In onze webshop vindt u een ruime keuze, bijvoorbeeld gelakt grenenhout, pijnboomhout of Meranti. Door een speciale behandeling zijn de houten banken ook geschikt voor buiten. Kleine, inklapbare parkbanken maken een snelle opbouw mogelijk en zijn ook zo weer afgebroken. Deze variant is bijvoorbeeld zeer geschikt voor beurzen of festivals.

Metalen tuinbanken en tafels van aluminium
Ook een aluminium tafel met de bijpassende metalen tuinbank vindt u online. Deze metalen banken en tafels zijn decent elegant. Het is raadzaam de gewenste zitgelegenheid passend bij het imago van het bedrijf te kiezen. Dat geldt ook voor de inrichting van openbare plantsoenen, straten en voetgangerszones, waarvoor parkbanken eveneens geschikt zijn. Kies tuinbanken in een fraai design die geschikt zijn voor veelzijdige toepassingen en die uitblinken door hun duurzaamheid. Ontdek in de webshop de geschikte tuinbanken en tafels voor bedrijfsterreinen en geef uw medewerkers en bezoekers een idyllisch plekje voor een kleine pauze.

Tuinbanken

Zit u lekker? Of wordt u moe van het staan? In dat geval zeggen wij: neem plaats. Wij bieden namelijk comfortabele tuinbanken en tafels, voor de lunchpauze, voor een gezellig praatje met collega's of om lekker van het zonnetje te genieten. Ook voor openbare parken en voetgangerszones hebben wij fraaie meubelstukken in de aanbieding.
Er zijn 8 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
vanaf 89,-
Excl. BTW
vanaf 126,90
Houten zitbank, massief
met armleuningen
Excl. BTW
vanaf 657,-
Zitbank voor groepen
tafel en 2 zitbanken
Excl. BTW
393,50
Parkbank, massief, gegoten frame
zitting en rugleuning vurenhout
Excl. BTW
vanaf 370,50
Draadgaasbanken
gietijzeren design
Excl. BTW
451,50
Houten zitbank, massief
zonder armleuningen
Excl. BTW
vanaf 615,-
Zitbank met houten planken
lengte 900 mm voor 2 plaatsen
Excl. BTW
248,50
Er zijn 8 artikelen gevonden
Producten vergelijken