0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Kleur
Materiaal
 

Kleerhangers

Niet alle kleerhangers zijn gelijk. Er zijn kleerhangers van hout, kunststof en metaal, voor kleding, jassen, pakken, overhemden, broeken of accessoires, in zwart, wit en rood, modern of klassiek... Maar kleerhangers maken in ieder geval indruk en daarom is het de moeite waard de kleerhangers goed te bekijken voordat u ze aanschaft.
Er zijn 18 artikelen gevonden
| | |
office akktiv - Kleerhanger
van kunststof met broekstang
Excl. BTW
99,90
Kleerhanger
blank aluminiumkleurig, VE = 5 stuks
Excl. BTW
35,90
Kleerhanger BUBBLE
kunststof, VE = 12 stuks
Excl. BTW
27,90
Excl. BTW
35,90
Kleerhanger KU
van kunststof, breedte 430 mm, VE = 12 stuks
Excl. BTW
27,90
Kleerhanger NIZZA
kunststof, VE = 12 stuks
Excl. BTW
27,90
Designkleerhanger CURVE
acryl, VE = 4 stuks
Excl. BTW
vanaf 77,90
Houten kleerhanger WOOD
b x h = 450 x 110 mm, VE = 4 stuks
Excl. BTW
vanaf 54,90
Kleerhanger AGELESS
diameter 8 mm, VE = 4 stuks
Excl. BTW
vanaf 33,90
Kleerhanger BIG
kunststof, VE = 4 stuks
Excl. BTW
27,90
Kleerhanger TIMELESS
diameter 22 mm, VE = 4 stuks
Excl. BTW
vanaf 42,90
Kleerhanger TIMELESS
diameter 13 mm, VE = 4 stuks
Excl. BTW
vanaf 38,90
Kleerhanger VEGA
kunststof, VE = 8 stuks
Excl. BTW
23,90
Kleerhanger
verchroomd rondstaal
Excl. BTW
67,90
Kleerhanger
met wasnet
Excl. BTW
23,90
Handdoekbeugel
verschuifbaar
Excl. BTW
12,95
Nieuw
CP - Kleerhanger
met speciale pinophanging van hardhout
Excl. BTW
5,19
Er zijn 18 artikelen gevonden
Kleerhangers maken indruk
De kleerhangers aan de kapstokken van een bedrijf kunnen al het uithangbordje voor het bedrijf vormen. Want in de ontvangstruimte van een bedrijf, kanselarij of praktijk kan men de klant, cliënt of patiënt al met een zekere mate aan comfort begroeten. Zakenpartners krijgen met de kleerhanger in de hand meteen een positieve eerste indruk. Deze eerste indruk kan bij latere verhandelingen zelfs van pas komen om een opdracht te krijgen. Kleerhangers en kledingkasten zijn niet alleen handig voor zakenpartners, maar ook voor de medewerkers, die hun jassen tijdens het werk ergens kwijt moeten kunnen. VINK LISSE biedt hiervoor stijlvolle en functionele complete oplossingen. Bij de inrichting van garderobes staan voor elke ruimte praktische alternatieven ter beschikking. Met ruimtebesparende toebehoren kunt u elke jas ook bij weinig ruimte kwijt. Kleerhangers kunt u bijvoorbeeld gebruiken aan wandsystemen. Als u vrijwel geen ruimte heeft voor kasten met kleerhangers, zijn kapstoklijsten een geschikt alternatief. Het assortiment van VINK LISSE bevat optimaal op elkaar afgestemde producten, waaronder garderobebanken, paraplubakken, kleerhangers en benodigdheden. Deze zijn niet alleen onmisbaar, maar kunnen ook harmonieus in het totaalbeeld van de bedrijfsruimtes worden geïntegreerd.

Stijlvolle kleerhangers
Bij VINK LISSE vindt u kleerhangers die optimaal op gangbare moderne designs zijn afgestemd en zodoende een elegante productgroep vormen. Voor het opbergen van kledingstukken in grote hoeveelheden, bijvoorbeeld op scholen, in theaters of bij grote evenementen, worden hoogwaardige en duurzame kunststof hangers in sets à tien stuks aangeboden, terwijl voor kleinere bedrijven en kantoren bijvoorbeeld roestvast stalen varianten in kleinere hoeveelheden kunnen worden aangeschaft. Toebehoren voor de garderobe en kleerhangers kunnen geheel in de stijl van het bedrijf in klassiek elegante uitvoering of moderne designuitvoering worden gekozen. De lijn van het fraaie design moet tenslotte in alle ruimtes en inrichtingen worden doorgetrokken. Welke kleerhanger uiteindelijk in het winkelwagentje belandt, is ook afhankelijk van de vereiste hoeveelheid. In de webshop vindt u daarom kleerhangers in kleine en grote verpakkingseenheden.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken