Legborden

Ontwerp kasten en stellingen volgens uw individuele wensen en eisen: met legborden en etagevlakken creëert u extra opbergruimte. Ontdek bij VINK LISSE stellingborden in veel verschillende uitvoeringen voor grote en kleine gebruiksvoorwerpen in het magazijn en op kantoor.

In de categorie Legborden bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, hofe, SCHULTE, LISTA, C+P, EUROKRAFTbasic, mauser, RAU, ANKE, Treston, Kongamek, asecos, HelgeNyberg, BISLEY, Pavoy, CEMO, Justrite, Wolf, Knürr, PRESTAR, Axelent, Eichinger, magnetoplan, MUNK, PROCITY, QUIPO, STEMO, Twinco.

Merk
Duurzaamheid
Breedte [mm]
15
15
3900
3900
-
Relevant
Aantal artikelen: 589

Legborden: flexibele legborden voor kasten en stellingenOf het nu gaat om een legbord of een etagevlak: legborden voor stellingen en kasten hebben één ding gemeen. Zij zitten niet vast aan het meubelstuk, maar rusten op steunen. Hierdoor zijn de legborden bijzonder flexibel en kunnen ze naar wens worden geplaatst en verwijderd. Afhankelijk van het soort legborden of kasten kan ook de hoogte van de legborden worden gevarieerd.Stellingen en kasten voor kantoren en opslagruimten zijn meestal gestandaardiseerd. Dit heeft het voordeel dat legborden gemakkelijk achteraf kunnen worden aangebracht. De keuze blijft dus niet beperkt tot één fabrikant. Dit is vooral praktisch wanneer een fabrikant van oudere stellingsystemen niet meer bekend is. Dergelijke systemen kunnen ook te allen tijde worden aangevuld met passende legborden.Van stabiel tot ongevoelig: legborden in verschillende uitvoeringenU heeft de keuze uit verschillende materialen voor stellinglegborden en gewone legborden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar robuuste metalen legborden, mooie houten legborden of slijtvaste kunststof legborden? Legborden van roestvast staal zijn bijzonder duurzaam en geschikt voor zwaar gebruik. Deze zijn verkrijgbaar met gladde of geperforeerde oppervlakken.De houten legborden in ons assortiment daarentegen zijn gemaakt van sterk MDF-plaatmateriaal en zijn rondom met kunststoffineer verlijmd. Daardoor zijn ze bijzonder gemakkelijk schoon te maken. Bij VINK LISSE vindt u ook vele andere legborden, bijvoorbeeld voor rolluikkasten, tafelwagens of schuifdeurkasten. Blader gewoon eens door ons assortiment en neem gerust contact met ons op als u vragen hebt.