0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
 

Service

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met onze diensten en dat u graag bij ons bestelt. Daarom staat u in het middelpunt van het onderwerp service. Wij begeleiden u niet alleen bij uw aanschaf, maar ook ervoor en erna. Want als u gelukkig bent, zijn wij het ook.
Er zijn 13 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 13 artikelen gevonden
Service
Bij veel producten uit ons onlineaanbod kunt u extra service van VINK LISSE bestellen. Het dagelijks werk brengt vaak problemen met zich mee, die met de eigen hulpmiddelen niet of lastig op te lossen zijn. Een oude kluis moet worden afgevoerd en door een nieuwe worden vervangen. Nieuwe kantoormeubelen worden geleverd, maar de montage is niet bij de levering inbegrepen. Een vrachtwagen moet worden gelost, maar hij kan niet direct naar de opslaghal worden gereden. Of u wilt een CAD-planning maken. In deze gevallen is het zinvol onze service te boeken, om de eigen productie niet zinloos te belemmeren door personeel en gereedschap voor deze doeleinden in te zetten. Ons geschoolde personeel met professionele hulpmiddelen en toebehoren voert deze taken doelgericht en vakkundig voor u uit. Zo bespaart u tijd en geld.

Onze hulp is uw voordeel
Met slechts één klik kunt u professionele service bij uw bestelling boeken om eventuele taken buiten uw werkterrein snel en voordelig uit te voeren. Voor eenmalige werkzaamheden is het zinvol zulke diensten te boeken. Laat het aan VINK LISSE over, deze bijkomende werkzaamheden effectief uit te voeren. De aangeboden service omvat veilige kluistransporten, maar ook het deskundig uitladen van een vrachtwagen met een heftruck. Een snel onderhoud en een deskundige montageservice voor allerlei soorten kantoormeubelen en het verstrekken van reserveonderdelen behoren eveneens tot de diensten van VINK LISSE.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken