Verdeelschotten

Voor meer duidelijkheid: met verdeelschotten kunt u de ruimte in kasten, grote stellingen of lades op een verstandige manier indelen. Zo maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en schept u tegelijk orde. Van verdeelschotten voor magazijnbakken tot vakverdelers voor legborden en gaasscheidingswanden voor industriële gaasboxen – ontdek het aanbod in de onlineshop van VINK LISSE!

In de categorie Verdeelschotten bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, LISTA, ZARGES, BISLEY, SCHULTE, C+P, mauser, CEMO, HelgeNyberg, hofe, Kongamek, KRAUSE, STEMO, Treston, Wolf.

Merk
Duurzaamheid
Materiaal
Relevant
Aantal artikelen: 107

Verdeelschotten: voor meer duidelijkheid in magazijnen en logistiekVerdeelschotten, vakverdelers en dergelijke zorgen voor een zinvol gebruik van de ruimte in kasten, laden en stellingen. Ze verdelen de bergruimte in overzichtelijke eenheden waarin u gebruiksvoorwerpen goed kunt opbergen. Grote scheidingswanden delen de opslagruimte praktisch op – vakverdelers daarentegen zijn geschikt om kleine of bulkgoederen netjes op te bergen in magazijnbakken. Met deze laatste kunt u ook verschillende onderdelen in kleine hoeveelheden opslaan. Op die manier hebt u minder bakken nodig en bespaart u extra ruimte.Kleine tussenschotten worden ook gebruikt in transportboxen. Verdeelschotten voor kasten en stellingen zorgen voor overzichtelijke opbergruimte en zijn eenvoudig te bevestigen. Dankzij de verschillende hoogtes kunt u de vakverdelers aanpassen aan uw individuele behoeften. Als u daarentegen orde wilt scheppen in gaasboxen, zijn gaasscheidingswanden een geschikte keuze – voor pallets zijn houten stapelframes een professionele oplossing.Voor een doordachte kantoororganisatie: verdeelschottenVerdeelschotten zijn ook handige hulpjes in de administratie en op kantoor. U kunt vakverdelers bijvoorbeeld gebruiken als praktische ladetoebehoren voor bureauzuilen om schrijfgerei duidelijk te scheiden. U kunt ook verdeelschotten gebruiken om legborden en kasten overzichtelijker te maken.U weet niet zeker welke maat de juiste is of u hebt een speciale vorm nodig? Neem contact met ons op – ons vriendelijke serviceteam zal samen met u op zoek gaan naar geschikte verdeelschotten en vakverdelers voor uw bedrijf.
Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Hangmappenkasten | EUROKRAFTpro-inhaakstellingen | Laden | Legborden | Kledingkasten | Kranen | Miniliften