Zeg dag tegen afval en hallo tegen betrouwbaarheid en hygiëne!

0% afval. 100% netheid. 1000% Rubbermaid.

Verzamelen, uitnemen, legen, weggooien, opbergen en grondig poetsen … zo moeilijk kan dat toch niet zijn?

Niet als u over de juiste equipment beschikt. De Rubbermaid-producten voor kantoorgangen, laminaat- of tapijtvloeren, rookruimten en sanitaire ruimten zijn niet alleen zeer robuust en slijtvast, maar bieden ook talloze andere voordelen die u direct helpen de boel netjes te houden en te maken.

Rubbermaid-aanbieding 431

Geen compromissen als het aankomt op prijs of kwaliteit. Bij Rubbermaid krijgt u het allebei! En ook nog eens 20% korting¹!

Code: RBM21 – verzilveren en direct geld besparen

¹ Kan niet worden gecombineerd met andere kortingen. Hand- en elektrisch gereedschap en diensten uitgezonderd. Vouchercode geldig van 4 oktober 2021 t/m 24 oktober 2021.

De toppers uit het Rubbermaid-assortiment: onze bestsellers en alleskunners

Zo krijgt uw werkplek een frisse uitstraling: ontdek nu de aanbevolen producten uit ons assortiment die u helpen uw werkruimten grondig schoon te maken. Onze bestsellers en alleskunners bieden intelligente oplossingen, bescherming en optimale werking.

Grote klep, maar ook veel inhoud: onze stabielste verzamelaars voor kringloopmateriaal en afvalemmers

Op plekken waar afval ophoopt dat daar niet thuishoort, ontbreekt het vaak aan de juiste afvalbak. Met Rubbermaid hebt u nu altijd toegang tot de ideale oplossing voor ieder type afval. Hier zit vast en zeker ook de juiste afvalemmer of verzamelaar voor kringloopmateriaal voor u tussen.

Perfect toegerust: onze altijd inzetbare hygiënische producten voor sanitaire ruimten

We helpen u graag bij het vinden van passende producten voor grondige en sprankelend schone resultaten. Met behulp van onze professionele oplossingen haalt u de uitrusting in huis om aan de hygiënische eisen voor kantoor- en sociale ruimten, kantines of sanitaire voorzieningen te voldoen.

Zo houdt u vuil het beste in de hand: met onze makkelijk te gebruiken reinigingsproducten

Het was nog nooit zo eenvoudig om stof en vuil een stap voor te zijn. U hebt hiervoor wel de juiste producten nodig, zoals de zeer effectieve en handzame schoonmaakartikelen van Rubbermaid. Bovendien zijn ze verkrijgbaar tegen zeer scherpe prijzen.

Aan alles gedacht: onze universele artikelen voor alle overgebleven klusjes

Ook als het op hygiëne aankomt, is het belangrijk om up-to-date te blijven. Nieuwe equipment biedt immers vaak nóg betere bescherming en is vaak eenvoudiger in het gebruik.

Overige handige Rubbermaid-producten voor u

Rubbermaid-producten

Neem een kijkje in onze Rubbermaid-webshop. Hier vindt u ongetwijfeld nog vele andere handige oplossingen om uw ruimten netjes te maken en te houden.

Info over afvalbeheer – tiptop voor u in orde gemaakt!

Rubbermaid-aanbieding wt$

Goed afvalbeheer: zo motiveert u medewerkers

Leidinggevenden weten maar al te goed dat correct afvalbeheer een belangrijke bijdrage levert aan de bescherming van ons milieu. Maar hoe kun je medewerkers het beste informeren over de bestaande regelgeving omtrent afval? En hoe stimuleer je hen om deze regels in de dagelijkse praktijk na te leven? Antwoorden op deze vragen vindt u in ons artikel.

Rubbermaid-aanbieding wt$

Eenvoudig vloeren schoonmaken

Gedurende een werkdag kan uw vloer in contact komen met vuil van schoenen, hondenpoten, paraplu's, wielen van trolleykoffers … en nog veel meer. Bij de schoonmaak mag de vloer dus zeker niet worden overgeslagen. Onze tips helpen u alvast een eind op weg.

Rubbermaid-aanbieding wt$

Drie tips voor een goed georganiseerde kantoorschoonmaak

Worden alle ruimten op kantoor goed schoongemaakt? Is er iets dat beter kan? In dit artikel komt u te weten waarom een schone werkplek zo belangrijk is en krijgt u een checklist voor een optimale kantoorschoonmaak.

Rubbermaid-aanbieding wt$

Richtlijnen voor het schoonmaken van uw werkplaats

In dit artikel kunt u lezen waarom een schone werkplaats zo belangrijk is en hoe u de beste schoonmaakresultaten kunt bereiken. Daarnaast staan er in het artikel een aantal tips over hoe u de vloer in een werkplaats schoonhoudt en hoe u olievlekken verwijdert.

Rubbermaid-aanbieding mg$

Betrouwbaar, brandschoon, briljant!

Goed schoonmaken hoeft niet ingewikkeld te zijn, als je voor deze taak maar de juiste partner weet te vinden. We helpen u graag bij het vinden van geschikte producten voor een betere hygiëne en minder afval op de werkplek.