Over ons

Projecten en referenties

Bij VINK LISSE vinden klanten alles voor hun bedrijf. Onze taak als totaalleverancier gaat verder dan de verkoop van producten, en omvat ook planning en advies. Hierna presenteren wij een aantal referentieprojecten van onze onderneming, die in heel Europa actief is. Met deze voorbeelden verkrijgt u inzicht in de omvang en de aanpak van volledige begeleiding van een project. Dit geeft u de benodigde inspiratie om ook uw project vanuit onze samenwerking te realiseren.

Zonder verhuizing uw bedrijfsruimte uitbreiden En aanpassen aan de courante behoefte

Zo heeft VINK LISSE bij één van de belangrijkste producenten op het gebied van vloeistof- en gasbeheersing een project mogen realiseren. In de verschillende productiehallen heeft VINK LISSE een magazijn met palletstellingen ingericht. In deze hallen staan meerdere bedrijfsruimtes. Open vloeren in magazijnen en productiehallen zijn onderhevig aan contraproductieve geluidsniveaus, het voortdurend komen en gaan en het gebruik van transportvoertuigen, stof, vuil of zelfs rondvliegende vonken. Deze omgevingsfactoren zijn nauwelijks te combineren met stil werken aan het bureau en belemmeren de concentratie. Om dit te ondervangen hebben wij een USP dubbele bedrijfsruimte geplaatst voorzien van marmoleum clicklaminaat, systeemplafond. Op de begane grond zijn de kolommen van de verdiepingsvloer bekleed. Dit heeft geresulteerd in een ruimte-in-ruimteconcept dat bijzonder flexibel en effectief is en alle problemen m.b.t. grote vloeroppervlakken elimineert.

een kantoor in een productenten

Deltares, Delft

Deltares is een onafhankelijk toegepast kennisinstituut op het gebied van water en ondergrond. Wereldwijd werken ze aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij. Voor de onderzoekers heeft VINK LISSE 3 bedrijfsruimtes geplaatst rondom en boven de proefopstellingen. De bedrijfsruimtes zijn zo uitgevoerd, dat bij aanpassingen van de proefopstellingen de bedrijfsruimte verplaatst kunnen worden. Dit heeft geresulteerd in optimale benutting van ruimte en minimaliseert de kostbare investering in het beschikbaar houden van ongebruikte oppervlakten en het onderhoud ervan. Modules kunnen aan de behoeften ter plekke worden aangepast en bieden veelzijdige toepassingen in het magazijn of productiehal.

Een gele boot

Kelvin Hughes en ChartCo in Hoogvliet Rotterdam

Kelvin Hughes en ChartCo is een groothandel, repareert en assembleert navigatie-, communicatieapparatuur, nautische instrumenten engroothandel in nautische kaarten en publicaties. De beschikbare magazijnruimte bij Kelvin Hughes in Hoogvliet was te klein geworden. De enige mogelijkheid om op de huidige locatie te kunnen blijven was het door het plaatsen van een verdiepingsvloer. Hiervoor is een U-vorm entresol geplaatst. Deze is toegankelijk vanuit het kantoor en via de trap in de hal. Door deze uitbreiding is er circa 160 m2 extra opslagruimte beschikbaar in het magazijn.

Een entresol

Kreation Krehl – Interior Design & Trading, Ludwigsburg, Baden-Württemberg

Weet u wat een bewegende tafel is? In dit geval is het de succesvolle industrieel-artistieke combinatie van een VINK LISSE schaarhefwagen met het idee van de interieurdesigner Ivonne Krehl. De begane grond van het 300 jaar oude en op de monumentenlijst geplaatste decanaatgebouw in Ludwigsburg moest worden heringericht als ontmoetingsplaats: in het midden van het geheel een beweegbare tafel die uitnodigt tot verblijven. Ervaar nu wat men allemaal met een schaarhefwagen kunt doen.

Projecten en referenties pha

Trumpf, Ditzingen, Baden-Württemberg

Wist u dat ook kamers kunnen glimlachen? Deze indruk wordt in ieder geval gewekt als u de Trumpf-receptie betreedt. Samen hebben we deze plek opnieuw ingericht voor een nieuwe dagelijkse businessdag zodat medewerkers, klanten en zakenpartners hier niet alleen van harte welkom zijn, maar nu ook op een gezondheidsveilige manier.

Projecten en referenties pha

Mercedes-Benz, Esipovo, Solnechnogorsky

Nieuwe fabriek in Rusland, 40 kilometer ten noordwesten van de hoofdstad Moskou met een oppervlakte van 85 hectare: Hallo bij Mercedes-Benz Manufacturing.

Projecten en referenties pha

ZOTT, Mertingen, Beieren

Zwarte gangen, hygiënesluizen en strenge toegangscontrole? Welkom in de wereld van levensmiddelenproducenten, waar strenge hygiënevoorschriften gelden en doordachte ruimteconcepten nodig zijn. KAISER+KRAFT richtte voor een nieuwe productielocatie van de grote zuivelfabriek Zott onder andere de gemeenschappelijke ruimten in.

Projecten en referenties pha

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein

Dergelijke projecten hebben ze bij KAISER+KRAFT Duitsland niet iedere dag: enkele honderden kisten en stapelbakken, daarbij stellingen in speciale uitvoering voor een speciale magazijninrichting. Nog vreemder was de plek: een eiland op volle zee – Helgoland.

Projecten en referenties pha

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Sauerland

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG heeft voor de kwaliteitsbewaking met testlaboratorium een hal in kantooroppervlakken laten veranderen – zonder het gebouw aan te passen.

De planning en realisatie heeft KAISER+KRAFT Duitsland op zich genomen.

Projecten en referenties pha

VISHAY ELECTRONIC, Selb, Beieren

Vishay Electronic heeft zijn wereldwijd opererende logistieke centrum voor elektronische componenten in een vestiging in Selb, Duitsland, ondergebracht en bij de planning van de inrichting volledig vertrouwd op het advies en de producten van KAISER+KRAFT Duitsland. In een nieuwbouw met een bedrijfsoppervlakte van 2150 vierkante meter voor het magazijn werd een geschikte inrichting georganiseerd.

Projecten en referenties wt$

HÜHNERHAUSmobil, Bielefeld, Noordrijn-Westfalen

Ralf Müller zorgt voor mobiel onderdak voor kippen en wij leveren de bijpassende onderwagens. Vanuit onze samenwerking zijn sinds 2013 al meer dan 100 kippenhokken met behulp van onze onderwagens gebouwd.

Projecten en referenties pha

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen

Nieuwe vestiging, nieuwe kantoren: in de herfst van 2014 is de textiel serviceaanbieder CWS-boco in Wiesbaden-Nordenstadt verhuisd naar een nieuwe vestiging. Sindsdien floreert de verkoopafdeling op de 1.800 m² totale oppervlakte vol moderne en ergonomische werkplekken en openbare ruimtes – gecoördineerd, gepland en ontworpen met de hulp van KAISER+KRAFT Duitsland.

Projecten en referenties pha