0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

’clip-step’ – antislip tredebekleding

De antislip tredebekleding is gemaakt van geprofileerde kunststof of kunststofprofiel met korund-interferentie en zorgt steeds voor een veilige opstap en een comfortabele stand op de tredenbokladders. 

Door de ’clip-step’-bekleding wordt de antislipwerking aanzienlijk verhoogd. Dit helpt de bedrijfsveiligheidsingenieur met een nieuwe optie de geldende richtlijnen en voorschriften na te leven.

 

U kunt desgewenst kiezen uit twee bekledingsvarianten:

clip-step-tredebekleding

De clip-step-tredebekleding van geprofileerde kunststof wordt op het gehele oppervlak en zeer nauwkeurig op de trede bevestigd. Deze bekledingen zorgen voor een geoptimaliseerde antislipwerking, een veilige opstap en een comfortabele stand op onze tredenladders.

clip-step R13 tredebekleding

De nieuwe clip-step R13 tredebekleding is een gecertificeerde, antislip bekleding voor onze tredenladders.

De tredebekleding voldoet met een kunststofprofiel met korund-interferentie aan de richtlijn van criteriumklasse R13 en is in de criteriumklasse voor de verplaatsingsruimte geclassificeerd met V6.

Met name in vochtige of olieachtige werkomgevingen biedt de clip-step R13 verbeterde arbeidsveiligheid.

 

Met de ’clip-step’-bekleding wordt het naleven van NEN EN 131-2 vergemakkelijkt. Deze richtlijn eist dat het betreedbare oppervlak van sporten, treden en platforms van metaal of kunststof antislip gevormd moet worden. 

Bij tweezijdig begaanbare modellen wordt de clip-step-bekleding tot de maximaal begaanbare trede (conform NEN EN 131) aangebracht. Naast de beschreven antislipwerking dient de clip-step-bekleding ook als optische controle voor het correcte gebruik van de ladder. 

Geselecteerde laddermodellen kunnen ook achteraf van clip-step worden voorzien. Meer informatie hierover op aanvraag. 

 Tredenbokladder met clip-step
Uitsluiting van aansprakelijkheid
De informatie die hier wordt gegeven, stellen wij de bezoekers van onze website als gratis dienst ter beschikking. De inhoud van onze website is zorgvuldig samengesteld. De correctheid, volledigheid en actualiteit kunnen echter niet worden gegarandeerd en wij stellen ons daarvoor niet aansprakelijk.

Auteursrecht

De inhoud en structuur van de informatie zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, verspreiden, publiceren, wijzigen, bewerken en/of het aan derden verstrekken van alle structuurelementen, met name teksten, tekstgedeeltes, beeldmateriaal, grafieken en designelementen, is alleen toegestaan met voorafgaande, uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van VINK LISSE B.V..
ONZE TOP-PRODUCTEN VAN DEZE ADVISEUR
Tredenboktrap
eenzijdig begaanbaar, geprofileerd
Excl. BTW
vanaf 179,-
Tredenboktrap
tweezijdig begaanbaar, geprofileerd
Excl. BTW
vanaf 189,-
Tredenboktrap
tweezijdig begaanbaar, antislip
Excl. BTW
vanaf 185,-
Tredenboktrap
eenzijdig begaanbaar, antislip
Excl. BTW
vanaf 189,-
Tredenboktrap
eenzijdig begaanbaar, antislip, belastbaar
Excl. BTW
vanaf 189,-
Tredenboktrap
tweezijdig begaanbaar, antislip, belastbaar
Excl. BTW
vanaf 175,-
terug naar boven
Deze categorieën interesseren u misschien ook
Producten vergelijken