0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

Planningstips voor Connect-scheidingswanden

Basismodule
800 mm
Uitbreidingsmodule
760 mm
800 mm + 760 mm = 1560 mm
Ruim 80 verschillende
aanbouwelementen


Om goed te kunnen plannen, is de volgende informatie zeer nuttig:
Connect-modules zijn er:

  • 1 x als basismodule en
  • 1 x als uitbreidingsmodule


(Zie foto hierboven.) Basismodules hebben links en rechts geperforeerde profiellijsten voor de opname van aanbouwelementen (bijv. plateaus, bakken, werkbladen, enz.) die zonder het gebruik van gereedschap kunnen worden opgehangen (zie hieronder). De aanbouwelementen kunnen per 50 mm probleemloos worden opgehangen en met speciale borgclips worden beveiligd tegen onbedoeld loslaten.


Uitbreidingsmodules hebben aan één zijde geperforeerde profiellijsten (zie hierboven) en aan de andere zijde verbindingsneuzen om uitbreidings- en basismodules aan elkaar te verbinden (zie hieronder).Basismodules hebben links en rechts geperforeerde profiellijsten voor de opname van aanbouwelementen (bijv. plateaus, bakken, werkbladen, enz.) die zonder het gebruik van gereedschap kunnen worden opgehangen (zie hieronder). De aanbouwelementen kunnen per 50 mm probleemloos worden opgehangen en met speciale borgclips worden beveiligd tegen onbedoeld loslaten.
Zo kan een basismodule met een onbeperkt aantal uitbreidingsmodules worden verbonden. Zo ontstaat een robuuste industriële scheidingswand die de ruimte deelt en bovendien extra nuttige voordelen biedt, zoals de hieronder beschreven toepassingen laten zien.

Stabiliteit: vlakke, ovale voeten zorgen voor de nodige stabiliteit. De basismodule wordt standaard met twee vlakke, ovale voeten geleverd en de uitbreidingsmodule met één vlakke, ovale voet. De Connect-modules worden midden op deze voeten gemonteerd (zie voet M). Met behulp van stelschroeven kunnen de Connect-modules horizontaal worden afgesteld. Afhankelijk van de toepassing zijn ook andere voeten leverbaar:

Voet M
in het midden gemonteerd
Voet F
verrijdbaar
Voet E
eenzijdig gemonteerd
Voet B
geschikt voor vloerbevestiging
Let op dat de aanbouwelementen niet over de voeten uitsteken om de stabiliteit te garanderen. Plateaus met een diepte van 450 mm zijn alleen mogelijk in combinatie met een eenzijdige voetverlenging. Werkbladen om op te hangen (diepte 500 mm) mogen maximaal op een hoogte van 1100 mm van de grond tot de bovenkant van het blad worden opgehangen.

Hoekcombinaties 90°

Met ANKE Connect kunnen door hoekmodules 90° ook kooien worden gebouwd. Een hoekcombinatie bestaat uit 2 wandmodules die met een verbindingsbeslag van 90° met elkaar kunnen worden verbonden. De hoek wordt aan de voor- en achterzijde gesloten met een afschermkap. De holte die daardoor ontstaat kan bijv. als kabeldoorvoer worden gebruikt. In de afschermkappen kunnen stopcontacten of netwerkaansluitingen worden geïntegreerd.
De hoekcombinatie A bestaat uit 2 basismodules die in een hoek van 90° worden opgesteld. Aan beide zijden kunnen uitbreidingsmodules worden aangebouwd. De hoekcombinatie B bestaat uit een basismodule en een uitbreidingsmodule. Deze hoekcombinatie kan aan een bestaande rij Connect-modules worden aangebouwd, omdat de uitbreidingsmodule van deze hoekcombinatie aan één zijde van een verbindingsneus is voorzien (zie beschrijving uitbreidingsmodules).
ONZE TOP-PRODUCTEN VAN DEZE ADVISEUR
ANKE - Industrieel scheidingswandsysteem
basiselement, breedte 800 mm
Excl. BTW
529,-
ANKE - Industrieel scheidingswandsysteem
aanbouwelement, breedte 760 mm
Excl. BTW
379,-
ANKE - Industrieel scheidingswandsysteem
hoekcombinatie, links, 90°
Excl. BTW
1.045,-
ANKE - Industrieel scheidingswandsysteem
hoekcombinatie, rechts, 90°
Excl. BTW
959,-
ANKE - Industrieel scheidingswandsysteem
basiselement verrijdbaar, breedte 800 mm
Excl. BTW
569,-
terug naar boven
Deze categorieën interesseren u misschien ook

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken