0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

Verwijzingssysteem industriële reiniging

Met de volgende pictogrammen willen wij u bij de productkeuze ondersteunen en u een snel overzicht van de voordelen van de afzonderlijke producten geven.

Filterreiniging

Bij apparaten met dit symbool wordt de geïntegreerde filter automatisch gereinigd. Zo wordt de capaciteit van het apparaat op een hoog niveau gehouden.

Geluidsarm

Apparaten met dit symbool hebben relatief weinig geluidsontwikkeling. Zo kunnen ze in bereiken worden gebruikt waar harde achtergrondgeluiden ongewenst zijn.

Extra contactdoos

Apparaten met dit symbool hebben een contactdoos op het product. Daarmee kunnen elektrische apparaten worden gebruikt zonder dat er kabelhaspels nodig zijn. Minder kabels betekent minder struikelgevaar. Bovendien kan het elektrische apparaat gemakkelijk worden schoon gezogen.

Easy-Press®

Het Easy-Press® hogedrukpistool is ergonomisch vormgegeven en gemakkelijk te bedienen. Houd- en trekkrachten worden gereduceerd en dat zorgt ook bij langere arbeidsintervallen voor vermoeidheidsvrij werken.

Microvezels

Hier vindt u het reinigingstextiel van microvezels. Door de structuur van de vezels is dit textiel bijzonder efficiënt. Meer informatie over het thema microvezels vindt u onder: Microvezels in de reiniging.

Zonder handcontact

Mops met dit pictogram kunnen worden uitgewrongen zonder dat de vervuilde mop met de handen in contact komt. Door de bevestiging aan de mophouder kan de mop door middel van het losmaken van de voetvergrendeling worden samengeklapt, uitgespoeld en vervolgens in de pers worden uitgewrongen.

Milieuvriendelijk

Dit pictogram geeft aan dat bij deze producten het milieu in het middelpunt staat. Hier worden procedures en materialen gebruikt die een duurzame omgang met het milieu ondersteunen.
Uitsluiting van aansprakelijkheid
De informatie die hier wordt gegeven, stellen wij de bezoekers van onze website als gratis dienst ter beschikking. De inhoud van onze website is zorgvuldig samengesteld. De correctheid, volledigheid en actualiteit kunnen echter niet worden gegarandeerd en wij stellen ons daarvoor niet aansprakelijk.

Auteursrecht

De inhoud en structuur van de informatie zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, verspreiden, publiceren, wijzigen, bewerken en/of het aan derden verstrekken van alle structuurelementen, met name teksten, tekstgedeeltes, beeldmateriaal, grafieken en designelementen, is alleen toegestaan met voorafgaande, uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van VINK LISSE B.V..
ONZE TOP-PRODUCTEN VAN DEZE ADVISEUR
Excl. BTW
255,-
Dweilwagen
met 2 dubbele rolemmers à 25 l
Excl. BTW
249,-
Dweilwagen
set met 1 enkele rolemmer van 25 liter, hoogte 880 mm
Excl. BTW
249,-
Dweilwagen
set met 2 dubbele rolemmers à 25 l
Excl. BTW
319,-
Nieuw
Excl. BTW
129,-
Nieuw
Excl. BTW
199,-
QUIPO - Professionele reinigingsset
met enkele rolemmer van 30 l
Excl. BTW
225,-
Vensterreinigings-set
ruitenwasser, ruitenwassers, raamtrekkers, raamtrekker, emmer, emmers
Excl. BTW
109,-
Dweilwagen
l x b x h = 420 x 520 x 420 mm, metaal, 1 enkele rolemmer van 27 l
Excl. BTW
115,-
terug naar boven
Producten vergelijken