0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Breedte
Heffing
Hefvermogen
Hefvermogen per paar
Hoogte
 

Hydraulische krikken
Veel magazijnen hebben deze hydraulische krikken zeker en vast nodig, alsook de hydraulische machine krikken. Garage krikken worden ook vaak gebruikt in magazijnen en uiteraard i garages. Wilt u alles met de hand doen, dan zijn handlieren de beste oplossing. Deze zijn eens zo krachtig als de hydraulische krikken, enkel moet u alles met de hand draaien. Draai krikken en potkrikken hebben we ook in ons gamma. Voor absoluut zware zaken, willen we zeker doorverwijzen naar onze Hefapparaten, deze hebben dezelfde hefkracht als onze hydraulische krikken. Als u een handlier wilt kopen, bent u hier zeker op het juiste adres. Zoekt u toch eerder een hydraulische krik, kijk dan zeker tussen onze machinekrikken en garagekrikken. De hydraulische krikken van VINK LISSE zijn absoluut de beste.

Machine krikken en rolkrikken voor het zware werk
VINK LISSE biedt een groot aantal verschillende hef- en hijsapparaten aan. Het assortiment reikt van de eenvoudige vacuumhefsystemen tot en met hydraulische krikken. Hydraulische machinekrikken en handlieren behoren tot ons assortiment, en zorgen voor een goede en snelle reparatie van uw machines. Til ze zonder problemen op met onze hydraulische krikken. Onze handlieren zijn uitermate geschikt voor deze werkzaamheden, draai aan de draaiheffer en hef alles tot op een goede hoogte. Opzoek naar garagekrikken, machinekrikken, hydraulische potkrikken,…. Bekijk zeker het programma van VINK LISSE. Hydraulische vijzel of garagekrikken zijn ideaal voor op uw bedrijf, stevige krikken kunnen worden gebruikt voor zware dingen op te tillen. Garage krikken en potkrikken zijn onmisbaar voor een bedrijf met een groot machinepark.

Hydraulische krikken

Hydraulische krikken, machine krikken, handlieren,…. Alle zware zaken kunt u met onze krikken gemakkelijk optillen. Rolkrikken en handlieren zijn bij VINK LISSE gemakkelijk te vinden. Bekijk zeker ook ons gamma voor alle andere hydraulische krikken. Optillen kan volgens verschillende kanten, naar boven of opzij.
Er zijn 16 artikelen gevonden
| | |
Hydraulische krik
horizontaal en verticaal te gebruiken
Excl. BTW
vanaf 491,50
Excl. BTW
2.010,-
Machinekrik met pompstang
hefvermogen 10,0 t
Excl. BTW
487,-
Meubelheffer
1 hefboomlifter, 8 transportrollers
Excl. BTW
61,40
Draaiheffer
hefvermogen 0,5 ton
Excl. BTW
vanaf 191,20
Draaiheffer
hefvermogen 1,0 ton
Excl. BTW
vanaf 215,-
Draaiheffer
hefvermogen 3,0 ton
Excl. BTW
371,50
Excl. BTW
1.080,-
Hefwiel
met stalen wielen, omvang van de levering 2 rollers, 1 hefstang
Excl. BTW
176,-
Hefwiel
wielen met polyurethaan banden, leveringsomvang 2 hefwielen, 1 hefstang
Excl. BTW
197,90
Heftransporter
mechanisch, hefvermogen 600 kg, VE = 2 stuks
Excl. BTW
804,-
Heftransporter
hydraulisch, hefvermogen 1800 kg, VE = 2 stuks
Excl. BTW
vanaf 2.325,-
Hydraulische krik met afneembare hendel
hefvermogen 6 t, gewicht 15 kg
Excl. BTW
977,-
Er zijn 16 artikelen gevonden
Producten vergelijken