0800 235 8465 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Breedte
Draagvermogen
Lengte
 

Oprijplaten en laadrails als laadhulp
Laadrails zijn schuine vlakken die met transportmiddelen of voertuigen op wielen kunnen worden bereden. Anders dan bij oprijplaten, die vast uitgevoerd zijn, dienen laadrails als brug of rijbaan meestal tussen twee verschillend hoge niveaus. Ze zijn meestal gemaakt van plaatstaal of geprofileerd aluminium met of zonder zijbegrenzingen. Afhankelijk van de toepassing en de uitvoering worden verschillende soorten laadrails gebruikt. Er zijn ook overlappingen in de omschrijvingen en doeleinden. In de categorie hef- en hijsapparaten kunt u laadrails en bruggen als laadhulp en oprijplaten vinden. Ze overtuigen door temperatuurbestendigheid, een hoog draagvermogen en robuustheid. Hier in de webshop vindt u laadrails in uiteenlopende uitvoeringen met verschillende draagvermogens.

Hoogwaardige oprijplaten en laadrails voor uw bedrijf
Onze webshop biedt bijvoorbeeld laadrails met geperforeerd loopvlak en antislip oppervlak. Borgenbouten en een borglip beschermen tegen wegglijden. Ook oprijwiggen van aluminium behoren tot het assortiment. Ze hebben een borgstuk tegen omrollen, bieden een ideale compensatie van hoogteverschillen tussen voertuig en oprijplaat en hebben een antislip oprijvlak. Verder biedt VINK LISSE zijn klanten een oprijbrug met aanslaghoek ter beveiliging tegen wegglijden, een platform met antislip loopvlak en twee greepopeningen om ze te dragen. Een oprijbrug met beweegbare klep en greeplijsten bevindt zich eveneens in ons palet van hoogwaardige oprijplaten en laadrails. Deze beschikt over een beweegbare klep met versterkte randen. De professionele oprijplaten en laadrails zijn verkrijgbaar met verschillende draagvermogens, oprijlengtes en oprijbreedtes.

Oprijplaten

Probleemloos inladen? Dat kan. Met onze stabiele laadrails. Dit praktische hulpmiddel wordt ook wel oprijplaat genoemd. Het is uiterst geschikt om hoogteverschillen te overbruggen. Bijvoorbeeld tussen laadplatform en vrachtwagen of op trappen. Zoek snel een geschikt model uit in onze webshop!
Er zijn 17 artikelen gevonden
| | |
Drempelbrug, tweedelig
draagvermogen 500 kg
Excl. BTW
vanaf 194,70
Wigvormige brug
draagvermogen 300 kg
Excl. BTW
vanaf 172,-
Excl. BTW
vanaf 287,50
Topprijs
Aluminium laadrail
loopvlak geperforeerd
Excl. BTW
vanaf 163,10
Excl. BTW
vanaf 452,-
Excl. BTW
vanaf 560,-
Excl. BTW
vanaf 602,-
Excl. BTW
vanaf 669,-
Aluminium oprijrails
vouwbaar, 1 paar
Excl. BTW
vanaf 525,-
Excl. BTW
vanaf 362,-
Excl. BTW
vanaf 425,50
Excl. BTW
vanaf 502,-
Excl. BTW
vanaf 724,-
Excl. BTW
vanaf 843,-
Aluminium laadrail
draagvermogen 350 kg
Excl. BTW
438,50
Aluminium laadrail
draagvermogen 400 kg
Excl. BTW
346,-
Aluminium laadrail
draagvermogen 500 kg
Excl. BTW
332,50
Er zijn 17 artikelen gevonden
Producten vergelijken