Oprijplaten

Bestel nu onze handige oprijplaten en laadrails? Deze zijn uitermate geschikt voor zware bestellingen die u op een eenvoudige manier in uw vrachtwagen wil laden. Onze oprijbruggen en aluminium laadrails zorgen ervoor dat u zonder problemen, uw gereedschap kunt vervoeren over verhogingen of openingen!

Breedte [mm]
200
200
1250
1250
-
Uitrusting
Toepassingsbereik
Relevant
Aantal artikelen: 14

Schuine transportbanen zijn geen probleem: overbrug hoogteverschillen met behulp van laadrailsWij hopen dat het met uw bedrijf gestaag bergopwaarts gaat! Om deze wens in vervulling te laten gaan, moet het dagelijkse op en neer van transportgoederen plaatsvinden op sterke constructies. Hiervoor heeft VINK LISSE het passende assortiment: laadrails.Laadbruggen gemaakt van zeer sterke aluminiumlegeringen zijn perfect voor dagelijks gebruik. Ze zijn sterk en toch licht van gewicht. Afhankelijk van het laadvermogen en de overbruggingslengte kunnen ze door een of twee personen worden verplaatst en neergelegd. Iedereen die ooit eens met een volle steekwagen slechts twee treden moest overwinnen, weet het gebruiksgemak van rollenbanen naar waarde te schatten. Voor stapelaars en andere hefapparaten vormen kabels alleen al een uitdaging. Voor rolstoelgebruikers effenen ze letterlijk het pad: bijvoorbeeld de minibus in en weer uit. Of het nu gaat om goederentransport of personenvervoer, met een helling of verloop van tot 30 procent op- of afwaarts, zijn laadrails ideaal ter overbrugging. Hoe staat het met de veiligheid? De fabrikanten hebben voor hun producten voorzorgsmaatregelen getroffen voor als de nood aan de man komt.Safety first: ook bij oprijplaten en laadplatformsAntislip loopvlakken, rijgoten, aanslaghoeken, borgpennen en -lussen, zijbegrenzingen – op de praktische rijbanen uit onze onlineshop kunnen mensen en materialen veilig van het ene hoogteniveau naar het andere worden getransporteerd. De mobiele oprijplaten van aluminium of plaatstaal zijn bovendien nog voorzien van twee greepopeningen voor het dragen en kunnen dus goed door uw personeel worden gemanoeuvreerd.Vindt u de keuze moeilijk? De productfamilie van oprijplaten is groot en elk product heeft zijn eigen sterktes. Het modellenspectrum gaat tot aan een vermogen van 1200 kilogram en het aanbod omvat een breed scala aan toepassingen: van laden en lossen van transportvoertuigen tot toegankelijkheid voor rolstoelen bij de overheid of op het bedrijfsterrein. Waar kunnen wij u mee helpen? Een in hoogte verstelbare oprijplaat, een tweedelige zwelbrug of aluminium laadrail? Wij hebben voor elk hoogteverschil de juiste overbrugging. Mocht u iets speciaals zoeken, dan neemt u gewoon contact.

'' met ons op. Wij adviseren u graag.

Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Palletwagens | Wielen voor transportapparaten | Zwenkkranen | Handhefwagens | Leuningen | Precisieweegschalen | Pramac stapelaars