Merk
Uitrusting
Producttype

Schaarliften

Heftafels, schaarheftafels, heftakels tot schaarhefwagens, wij hebben het allemaal. Alles wat met een elektrische heftafel moet worden geheven, kan zonder problemen gebeuren. Mobiele heftafels zijn ook handig wanneer er iets moet verplaats worden.

In de categorie Schaarliften bieden wij u producten van de volgende merken aan: Edmolift, Flexlift, QUIPO.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 59
Weergave:

Heftafels – oog voor gezondheid bij hoogteverschillenOmhoog-omlaag, omhoog-omlaag – het werk in het magazijn of op de montage-afdeling gaat soms continu op en neer. Heeft u hiervoor dan toch op iedere hoek een tafel nodig in verschillende hoogtes? Wij hebben een beter idee: Met een heftafel van VINK LISSE kunnen uw medewerkers zonder krachtsinspanning de werkhoogte flexibel aanpassen. Dat ontziet de rug. Bovendien zijn onze heftafels echte krachtpatsers en zelfs verkrijgbaar in een verrijdbare uitvoering.Waarom het werken met een heftafel efficiënter en gezonder isHeeft u al eens geprobeerd om een voorwerp van 100 kilogram op een tafel te tillen? Dat is voor onze heftafels een peulenschil. Afhankelijk van het model heffen deze tot 8000 kilogram, gegarandeerd zonder vermoeidheidsverschijnselen. Hoe hoog, dat beslist u. De hoogte van heftafels met hydraulische of elektrohydraulische aandrijving is traploos instelbaar. Zo kunnen uw medewerkers bij iedere activiteit een gezonde en ontspannen houding aannemen, ongeacht hun eigen lichaamslengte. Bovendien hoeven ze er minder beducht op te zijn, dat een voorwerp op hun tenen valt. Heftafels zijn ook ideaal om hoogteverschillen in transportsystemen te overbruggen.Wat voor soort heftafels zijn er?Als het gaat om heftafels maakt men onderscheid tussen vlakke heftafels en compacte heftafels. Het belangrijkste verschil tussen de twee is de hoogte. Deze is groter bij compacte heftafels, omdat de hydraulische eenheid zich onder het platform bevindt. Vlakke heftafels zijn lager. Afhankelijk van het model kunnen ze via een oprijplaat of direct via een vorkhefwagen worden geladen. Als verrijdbare versie met wielen combineren hefplatformwagens de voordelen van heftafel en een conventionele hefwagen. Als u pallets wilt vervoeren, raden we een model met vork aan. Heftafels met gesloten platform zijn de ideale oplossing voor individuele objecten.Bij de meeste heftafels en heftafelwagens gaat het om schaarheftafels. In een uitvoering met dubbele- of drievoudige scharen bereiken ze een grote hoogte en zijn bijvoorbeeld dan een waardevol hulpmiddel, als uw werknemers tijdens het werk items uit hoge bakken of gaasboxen moeten halen.Hoe werkt de bediening?Het heffen van vaste of verrijdbare heftafels gaat, afhankelijk van het model, via voetpedalen en handhendels of met een druk op de knop. Als het bijzonder snel moet gaan, loont een quicklift-functie. Spindelheftafels bieden minder comfort, maar zijn goedkoop, extreem duurzaam en instelbaar tot op de millimeter.Hoe u de juiste heftafel vindtHeftafels zijn bij VINK LISSE verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. De volgende vragen helpen u, om de zoektocht te verkorten:  • Hoeveel gewicht moet de heftafel dragen?

  • Welke lengte en breedte is ideaal?

  • Wilt u voorwerpen slechts heffen of ook verplaatsen?

  • Wilt u pallets, aparte items of beide heffen?

  • Hoe hoog is hoog genoeg?

  • Profiteert u van de mogelijkheid om de heftafel naar een kant te laten neigen? Heeft u nog meer vragen over heftafels of andere hef- en hijsapparaten?


Vraag het ons. Wij helpen u graag bij de keuze. Tenslotte willen wij, dat u er hoog boven uitsteekt.En natuurlijk staan de VINK LISSE vakkundige adviseurs steeds tot uw beschikking om uw maatwerk op te nemen en de uitvoering ervan te implementeren.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Hijsvoorzieningen | Wielen voor transportapparaten | Handhefwagens | Zwenkkranen | Precisieweegschalen | Houten pallets | Pramac stapelaars