0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Bouwhoogte
Breedte
Hefbereik
Hefvermogen
Lengte
Mastuitvoering
Vorkbreedte
Vorklengte
 

Krachtige stapelaars voor bedrijfsintern transport
Met een stapelaar kunt u voorwerpen snel transporteren. Bedrijven kunnen vandaag de dag bijna niet meer zonder dit transport- en hefapparaat. Om het bedrijfsinterne transport van allerlei goederen en materialen te vereenvoudigen staan stapelaars in uiteenlopende uitvoeringen ter beschikking. Afgestemd op het doeleinde worden palletwagens op verschillende afdelingen in het bedrijf gebruikt, bijvoorbeeld in het magazijn of de productie, maar ook in verkoopruimtes. De afzonderlijke stapelaars in onze webshop verschillen in hefvermogen, hefhoogte en de afmetingen van de vork. De lasten worden elektrisch hydraulisch of handmatig geheven.

Technische voordelen van stapelaars
De stapelaars in onze webshop maken een eenvoudig heffen en neerlaten van grote lasten mogelijk. De hefhoogte kan op de millimeter nauwkeurig worden ingesteld. De bediening vindt plaats via dissel of pedaal. De standaarduitvoering met overbelastingsventiel zorgt voor voldoende veiligheid bij het bedienen van de hef- en hijsapparaten. De vorklengte en -breedte is instelbaar en geschikt voor diverse pallets. Voor bijzondere toepassingen zijn er ook vorkverlengingen, die ook geschikt zijn voor het heffen van gaasboxen. Een vorkheftruck kan pallets verticaal verplaatsen. Om deze ook te kunnen kantelen, zijn er palletheffers die door de zwenkinrichting ook opzij kunnen worden verplaatst. Vorkheftrucks zijn zodanig geconstrueerd dat deze probleemloos door deuren passen en ook in kleinere ruimtes kunnen worden bestuurd. Door de bijzondere constructie wordt een stabiliteit bereikt, die omkantelen onmogelijk maakt. Deze veiligheid wordt nog eens verhoogd door extra vastzetters aan de zwenkwielen, die bij volledige belasting worden geactiveerd. Beschermgaas aan de stapelaar voor de lastkettingen en de hefcilinder verhoogt de veiligheid van de bediener. Soepel lopende en robuuste wielen zorgen voor een goede snelheid.

Stapelaars

Op oplichters zit niemand te wachten. Maar disselstapelaars, handstapelaars of breedspoorstapelaars lichten uw goederen met gemak op. Voor bedrijfsintern transport, magazijnen en overladen zijn stapelaars onmisbaar. Bij ons vindt u daarom stapelaars in alle mogelijke uitvoeringen, maar altijd met de allerbeste, technisch perfecte kwaliteit.
Er zijn 12 artikelen gevonden
| | |
Nieuw
Stapelaar
hefbereik 90 - 1200 mm, hefvermogen 1100 kg
Excl. BTW
971,-
EUROKRAFT - Handstapelaar
met handlier, hefvermogen 300 kg
Excl. BTW
vanaf 1.425,-
Breedspoorstapelaar
hefvermogen 1000 kg
Excl. BTW
2.255,-
Disselstapelaar
telescoopmast, hefvermogen 1200 kg
Excl. BTW
vanaf 6.930,-
Excl. BTW
4.335,-
Excl. BTW
3.120,-
Nieuw
Stapelaar
hefbereik 90 - 1600 mm, hefvermogen 1100 kg
Excl. BTW
999,-
Nieuw
Stapelaar
hefbereik 90 - 1600 mm, hefvermogen 1600 kg
Excl. BTW
1.175,-
Nieuw
Stapelaar
hefbereik 90 - 2500 mm, hefvermogen 1100 kg
Excl. BTW
1.220,-
Nieuw
Stapelaar
hefbereik 90 - 3000 mm, hefvermogen 1100 kg
Excl. BTW
1.380,-
Baka - Stapelaar QuickLift
hefvermogen 1000 kg, enkele mast
Excl. BTW
vanaf 2.245,-
Baka - Stapelaar QuickLift
hefvermogen 1000 kg, telescoopmast
Excl. BTW
vanaf 2.905,-
Er zijn 12 artikelen gevonden
Producten vergelijken