Stapelaars

Opzoek naar goede manuele stapelaars om zware producten te heffen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Handmatige, hydraulische of elektrische stapelaars, alles is te vinden in ons assortiment. Denk aan uw veiligheid en koop een stapelaar die het werk perfect voor u opknapt. Voor kleinere materialen, bieden wij u graag onze mini-stapelaar aan.

In de categorie Stapelaars bieden wij u producten van de volgende merken aan: Pramac, EUROKRAFTpro.

Relevant
Aantal artikelen: 15

Disselstapelaars: Maak gebruik van deze gewichtheffersHoewel krachttraining goed is voor het lichaam, is het beter om gewichtheffen in het magazijn en in het bedrijf over te laten aan moderne hef- en hijsapparaten. Onze disselstapelaars worden ingezet waar geen ruimte is voor grote machines. Ook om andere redenen is ons assortiment een aanvulling op flexibele magazijnlogistiek, waardoor het werk van uw medewerkers eenvoudiger wordt.Waarin verschillen de diverse typen stapelaars van elkaar?Naast de klassieke stapelaar met chauffeurscabine zijn er verschillende typen disselstapelaars, die veel minder gemotoriseerd, maar des te flexibeler inzetbaar zijn. Daarom richten wij ons in het standaardassortiment op deze typen:  • Elektrische hefwagens zijn de power-update voor de klassieke vorkhefwagen en daarom ook geschikt voor langere transportafstanden binnen het bedrijf.

  • Handstapelaars zijn een kosteneffectieve oplossing, worden handmatig bediend en helpen vooral bij het laden en lossen van vrachtwagens. Hoewel hun draagvermogen lager is, zijn ze wendbaar, onderhoudsarm en flexibel in gebruik.

  • Hoogstapelaars hebben hun naam te danken aan de hoge hefhoogtes die tot wel drie meter kunnen bedragen. Dankzij hun compacte afmetingen kunt u deze stapelaars ook door zeer smalle stellingrijen navigeren.

  • Breedspoorstapelaars zijn ideaal voor het voorzichtig hanteren van kwetsbare goederen op pallets. U rijdt met de onderstelvorken om de pallets heen en u beschikt over in de breedte verstelbare vorken om de lading veilig dwars op te nemen.

  • (Elektrische) disselstapelaars zijn het ruimtebesparende en via de dissel te bedienen alternatief voor de klassieke heftruck en overtuigen door hun bijzonder compact ontwerp en verschillende hefbereiken. Zo voldoen zij aan uw wensen. De bediening is praktisch en veilig.


Is er gevaar voor kantelen bij het gebruik van disselstapelaars?Elk model, dat via de TÜV-keuring de markt op wil, moet voldoen aan tal van veiligheidsvereisten. Daartoe behoort bijvoorbeeld ook het bijzondere ontwerp dat is afgestemd op maximale hefhoogtes in combinatie met de hiervoor toegestane belasting. Als u de disselstapelaar correct gebruikt, bestaat er geen kantelgevaar.Welke olie moet ik voor hoogstapelaars gebruiken?Om de hydraulica van de hoogstapelaar steeds functioneel te houden, gebruikt u hydraulische olie in overeenstemming met DIN 51524. Deze oliën verschillen in hun temperatuurbereik en moeten precies op de desbetreffende arbeidsomgeving worden afgestemd.Op verzoek kunnen wij speciale stapelaars leveren, die bijvoorbeeld ook geschikt zijn voor gaasboxen of die beschikken over een bestuurderscabine. Neem contact met ons op voor vragen en wensen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Draagbalken | Wielen voor transportapparaten | Hijsvoorzieningen | Precisieweegschalen | Zwenkkranen | Leuningen | QUIPO miniliften | Vetter werkplaatskranen