0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Hefvermogen
 

Vacuümheffers

Ontdek bij ons de beste zuignappen, zuigheffers en vacuümheffers. Met dit gereedschap kunt u probleemloos alle materialen heffen. Kijk zeker ook naar de sterkte van onze zuignappen en zuigheffers. Hefmagneten en vacuümheffers vindt u hieronder!
Er zijn 11 artikelen gevonden
| | |
Vacuümheffer met vacuüm-veiligheidsindicator
kunststof behuizing, hefvermogen 50 kg
Prijs op aanvraag
Vacuümheffer met vacuüm-veiligheidsindicator
aluminium behuizing, hefvermogen 50 kg
Prijs op aanvraag
Draagapparaat
hefvermogen 160 kg, VE = 2 st.
Prijs op aanvraag
Vacuümheffer
aluminium behuizing, hefvermogen 30 kg
Excl. BTW
vanaf 57,80
Vacuümheffer
aluminium behuizing, hefvermogen 120 kg met manometer
Excl. BTW
240,50
Vacuümheffer
aluminium behuizing, hefvermogen 60 kg
Excl. BTW
vanaf 52,90
Vacuümheffer
aluminium behuizing, hefvermogen 70 kg
Excl. BTW
vanaf 66,40
Vacuümheffer
kunststof behuizing, hefvermogen 45 kg
Excl. BTW
vanaf 81,70
Vacuümheffer
aluminium behuizing, hefvermogen 60 kg met manometer
Excl. BTW
vanaf 83,10
Vacuümheffer
aluminium behuizing, hefvermogen 100 kg
Excl. BTW
vanaf 76,50
Vacuümheffer
aluminium behuizing, hefvermogen 120 kg
Excl. BTW
152,20
Er zijn 11 artikelen gevonden
Zuignappen voor een goede transport
Vacuümheffers lossen veel transportproblemen in een handomdraai op. Een praktische en eenvoudig te gebruiken variant van hydraulische krikken zijn onze zuignappen. Of men nu glazen platen moet verleggen of andere zware voorwerpen met gladde oppervlakken, met de juiste heftechniek is het laden en lossen veel eenvoudiger en kost het minder tijd. De zuignappen dient men echter uitsluitend als hefmiddel te gebruiken. Om de voorwerpen te transporteren dient u transportapparaten te gebruiken. VINK LISSE biedt transportsystemen voor iedere toepassing. Transportapparaten en hefapparaten kunnen vooral verschillen in belastbaarheid. Er zijn vacuümheffers met een hefvermogen van 30 kg tot ruim 100 kg. Zo vindt u voor elk te transporteren materiaal ook een passend hefapparaat. Bij het gebruik van deze apparaten speelt niet alleen de bescherming van de opgetilde voorwerpen een rol, maar ook de gezondheid van de medewerkers. Natuurlijk moeten zij de voorwerpen optillen, maar met de vacuümheffer en de zuignappen zijn grote voorwerpen makkelijker vast te pakken en hoeft men niet te bukken.

Heffers, vacuümheffers en zuignappen
Met goede vacuümheffers kunnen wasmachines, meubels, ruiten en platen veilig worden opgetild. Speciale vacuümheffers met beweegbare koppen zijn zeer geschikt voor gebogen oppervlakken, zoals autoruiten. De zuignap zuigt zich vast en zo heeft men een perfect handvat. Deze speciale of zware materialen worden vervolgens echter met een verrijdbaar transportapparaat getransporteerd. VINK LISSE biedt verschillende transportapparaten aan, zodat heftechniek en transporttechniek goed kunnen functioneren. Ook het assortiment van vacuümheffers bestaat uit meerdere varianten. Vacuümheffers zijn verkrijgbaar met een, twee of drie zuignappen, afhankelijk van hoeveel last ermee getransporteerd moet worden. Ook het materiaal is belangrijk. Kunststof vacuümhefsystemen hebben vaak een lager draagvermogen dan aluminium vacuümhefsystemen. Een goed alternatief voor de vacuümhefsystemen zijn hefmagneten. In het assortiment van VINK LISSE worden alle modellen aangeboden.
Producten vergelijken