0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Hijsvermogen dubbel opgehangen
Hijsvermogen enkelvoudig gestropt
Lengte
null
 

Hijsbanden

Met hijsbanden kunt u werkstukken en arbeidsmaterialen heffen, bevestigen of verplaatsen. Dat zonder grote krachtsinspanning en met oog voor de gezondheid. Ontdek nu onze producten op het gebied van hijstechniek!
Er zijn 8 artikelen gevonden
| | |
Hijsband
max. hijsvermogen 4000 kg, VE = 2 stuks, groen
Excl. BTW
vanaf 52,90
vanaf€ / m 13,22
Hijsband
max. hijsvermogen 6000 kg, VE = 2 stuks, geel
Excl. BTW
vanaf 89,90
vanaf€ / m 22,48
Excl. BTW
149,-
Hijsband
max. hijsvermogen 2000 kg, VE = 2 stuks, paars
Excl. BTW
vanaf 30,90
vanaf€ / m 7,72
Excl. BTW
vanaf 18,95
Excl. BTW
74,90
Excl. BTW
54,90
Pfeifer - Polytex®-hijsband
max. hijsvermogen 4000 kg, VE = 2 stuks, groen
Excl. BTW
vanaf 34,90
vanaf€ / m 17,45
Er zijn 8 artikelen gevonden

Hijsbanden met lussen en beugelsHijsbanden houden bij elkaar wat bij elkaar hoort. In dit geval weliswaar tijdelijk, maar wel bijzonder stevig. Dat is ook belangrijk als u lasten van enkele tonnen door de lucht wilt verplaatsen. Daarbij is een hoog draagvermogen slechts een van de vele voordelen van onze hijsbanden.Waar blinken hijsbanden in uit?Hijsbanden van VINK LISSE zijn licht en kunnen zware lasten heffen. Afhankelijk van de uitvoering houden ze meer dan 10000 kg in de lucht, zonder dat u er bang voor hoeft te zijn dat er een scheur in de band komt. Tegelijkertijd beschermen ze kwetsbare lasten, omdat ze zijn uitgevoerd in zacht materiaal en een breed steunoppervlak hebben.Over materiaal gesproken: onze hijsbanden zijn gemaakt van duurzaam en temperatuurbestendig polyesterweefsel volgens DIN EN 1492-1. Ze zijn verkrijgbaar met zowel versterkte eindlussen als stalen beugels voor een nog langere levensduur. Daarnaast zijn de hijsbanden bij VINK LISSE verkrijgbaar in verschillende lengtes. Inkorten is namelijk taboe als u de functionaliteit van de band wilt behouden.Direct, gestropt, ergens omheen gelegd, welke bevestigingsmogelijkheden zijn er als het om hijsbanden gaat?Een hijsband kunt u direct gebruiken met een lasthaak en een aanslagpunt, maar dat is slechts één van meerdere opties. Heeft het voorwerp dat u wilt hijsen geen aanslagpunt, dan legt u er de band een- of tweemaal omheen en bevestigt u deze met beide uiteinden aan de kraan. U kunt het ene uiteinde van de band ook door het andere steken en het vervolgens aan de kraan bevestigen. U kunt een hijsband direct, gestropt of ergens omheen leggen, zo blijft u altijd flexibel.Waar moet opgelet worden als het gaat om het hijsvermogen?Een eerste indicatie van het hijsvermogen van hijsbanden geeft de kleur aan:


  • Donkergroen: 500 kg

  • Paars: 1000 kg

  • Lichtgroen: 2000 kg

  • Geel: 3000 kg

  • Grijs: 4000 kg

  • Rood: 5000 kg

  • Bruin: 6000 kg

  • Oranje: ≥ 10000 kg


Meer gedetailleerde informatie is te vinden in onze productbeschrijvingen. Daar leest u ook, hoe de draagcapaciteit verandert bij een grote hellingshoek en bij extreme temperaturen. Zo wordt u behoed voor onaangename verrassingen. Als u de band dubbel neemt, draagt hij dubbel zoveel, zo verhoogt u de capaciteit.Hoe lang kunt u hijsbanden gebruiken?Zolang ze in een perfecte staat verkeren. Als er sprake is van enige schade of vervorming, moeten de hijsbanden worden vervangen. Om ervoor te zorgen, dat u dit belangrijke moment niet mist en het risico loopt op een ernstig ongeluk, is eenmaal per jaar een controle, uitgevoerd door een geautoriseerd persoon, verplicht.Heeft u nog vragen over de eigenschappen en het gebruik van hijsbanden? Wij staan persoonlijk tot uw beschikking. Natuurlijk ook dan als u op zoek bent naar aanslagmiddelen of de juiste kraan.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken