Hijskettingen

U kunt zware lasten eenvoudig hijsen en neerlaten met kettingtakels. Gebruik de haakophanging voor een flexibel gebruik van uw hijstechnologie. Onze vakkundige adviseurs staan u steeds graag terzijde!

Hijsvermogen
Heffing
Brutoprijs
199
199
15851
15851
-

Kettingtakels – krachtige hijswerktuigenKettingtakels zijn gespecialiseerd in het hijsen, dragen of verplaatsen van zware lasten op een klein oppervlak. Onze elektrische kettingtakels brengen bovendien handmatig werken tot op het minimum terug.Klik hier wanneer u vragen heeft over onze service. Ladingen moeten altijd verzekerd worden en mogen zeker niet verschoven worden op een vrachtwagen. Ontdek daarbij ook onze aanrijdbeveiligingen.die bijtreden tot de verzekering van uw ladingen.
Veiligheid in het algemeen is ook een belangrijk aspect in een bedrijf. Ontdek snel wat u allemaal nodig hebt om uw bedrijf zo veilig mogelijk te maken.

In deze situaties is een kettingtakel de perfecte keuzeEen kettingtakel komt vooral dan tot zijn recht, als een kabellier niet meer voldoet. Qua hijsvermogen loopt hij voorop. Desondanks zijn onze kettingtakels licht en compact genoeg voor gebruik op wisselende locaties en in krappe ruimtes. Voor de bevestiging wordt een railsysteem of een kraan aanbevolen, op de bouwplaats, op de montageafdeling of op veel andere plaatsen.Zo werken onze kettingtakelsNaast de zeer krachtige handkettingtakels vindt u bij VINK LISSE elektrische kettingtakels in verschillende uitvoeringen. Heel praktisch: om lasten te kunnen hijsen of neer te laten volstaat een druk op de knop. Voor de rest zorgt de motor. In het geval van een kettingtakel met elektrische loopkat geldt hetzelfde voor transport van de ene plaats naar de andere. Op deze manier hoeven uw medewerkers niet te trekken. U heeft ook de keuze tussen twee hijssnelheden, de normaalhijs en fijnhijs, afhankelijk van of u snel of langzaam te werk wilt gaan.Zo vindt u de juiste kettingtakelMisschien wilt u uitsluitend lichtere lasten verplaatsen en wilt u het liefste een zeer handzame kettingtakel? Misschien staat een groot hijsvermogen voorop? Bij ons vindt u in beide gevallen de juiste kettingtakel. Alleen: waar moet u nog meer op letten behalve kracht en gewicht?Ten eerste op de hijshoogte en de hijssnelheid. Het onderstel speelt eveneens een belangrijke rol. Kettingtakels met elektrische loopkat zorgen voor een minimale krachtsinspanning en een maximaal comfort. Een hoogwaardige afwerking zorgt voor een lange levensduur.Ongeacht welke versie u ook kiest, onze kettingtakels hebben een aantal kenmerken gemeen: Ze zijn eenvoudig te bedienen, ze zijn zeer sterk en bestand tegen milieu-invloeden. Daarnaast hebben wij ook kabellieren in ons assortiment evenals kranen, klemmen, loopkatten en nog veel meer producten voor het hijsen en verplaatsen van zware lasten.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Hoekbeschermingen | Oprijplaten | Hijsvoorzieningen | Rubbermatten | Palletframes | Buisfolies