0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Kabellengte
Hijsvermogen
Draagvermogen
 

Kabellieren

Met kabellieren hijst u werkstukken en werkmaterialen met een gewicht tot meerdere honderden kilo’s en nog krachtiger zijn onze elektrische lieren! Natuurlijk vindt u hier ook bouwlieren voor gebruik in de mobiele sector.
Er zijn 32 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 32 artikelen gevonden

Kabellieren en trekkabels – plaatsbesparende alternatieven voor de kettingtakelKabellieren en trekkabels zijn de klassiekers van de hijstechnologie. Geen wonder, er is tenslotte altijd wel iets te tillen, zowel op de bouwplaats als in de werkplaats, binnen of buiten. Soms zijn kleine en flexibele hefapparaten de beste oplossing.Klik hier wanneer u vragen heeft over onze service. Ladingen moeten altijd verzekerd worden en mogen zeker niet verschoven worden op een vrachtwagen. Ontdek daarbij ook onze aanrijdbeveiligingen die bijtreden tot de verzekering van uw ladingen.
Veiligheid in het algemeen is ook een belangrijk aspect in een bedrijf. Ontdek snel wat u allemaal nodig hebt om uw bedrijf zo veilig mogelijk te maken.


Hoe werken kabellieren en trekkabels?Geen kabellier zonder kabel – of specifieker: zonder een kabel met meerdere strengen die ook bestand is tegen hoge belastingen. Een ander vast onderdeel van kabellieren is de trommel waar het touw omheen opgewonden wordt. Daarom spreken we van een ’trommellier’.Door het draaien van de trommel wordt de kabel en de daarmee verbonden last verhoogd of verlaagd. Bij sommige kabellieren wordt dit proces uitgevoerd door te draaien aan een slinger. Elektrische kabellieren zijn uitgerust met een motor en een afstandsbediening. Alles wat u moet doen om de last te hijsen, neer te laten of in de lucht te houden is op de juiste knop drukken.Waar zijn kabellieren en trekkabels voor bestemd?Kabellieren zijn eenvoudig te bedienen hijsapparaten om lasten te hijsen of te trekken. Weliswaar ligt het hijsvermogen op een uitzondering na lager dan bij een kettingtakel, maar ze nemen weinig plaats in en zijn aangenaam licht. Ze zijn daarom, afhankelijk van het model, ook geschikt voor mobiele toepassing.Mobiel of stationair – wanneer is welke kabellier de juiste?Inzetgebied en gebruiksdoel zijn doorslaggevend bij de keuze van kabellieren:  • Voor een vaste locatie in het magazijn, in de productie of in de werkplaats vindt u bij VINK LISSE handbediende lieren voor montage aan de wand. Geluidsarm, compact en met hijslasten van een paar honderd kilo.

  • Heeft u meer ruimte tot uw beschikking en wilt u een hoger gewicht hijsen? Dan bevelen wij een elektrische lier met een hijsvermogen tot 2000 kilogram aan.

  • Buiten op de bouwplaats en op wisselende locaties vormen onze bouwlieren de optimale oplossing. Ze zijn eenvoudig te bevestigen met een haak en te besturen met afstandsbediening. De automatische uitschakeling bij een opgewikkelde kabel verhoogt de veiligheid.


Wilt u deskundige hulp bij het maken van een keuze? Wij adviseren u graag, niet alleen bij de aankoop van kabellieren. Bij VINK LISSE zijn ook kettingtakels, kranen, veerbalancers en al het andere dat u nodig heeft om te hijsen en voor het transport in uw bedrijf.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Hijsvoorzieningen | Werkplekmatten | Krimpfolies | Buisfolies | Telescoopladers | Zwenkkranen | Pfeifer klemmen | EUROKRAFT wielkeggen

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken