Terug
Inkoophandboek Transport

E-Cargo bakfiets PRO

Als vervoermiddel van de toekomst zijn elektrische bakfietsen een onbetwiste trend. Ze zijn wel niet zo cool als Dennis Hopper op zijn motor in Easy Rider, maar net als in 1969 is de e-bike een weergave van onze tijdgeest en laat hij ons zien hoe we ook morgen nog e-mobiel kunnen blijven.

Bakfiets

Steeds meer bedrijven en ondernemingen ontdekken momenteel transport- of bakfietsen. De redenen zijn duidelijk: goedkopere aanschaf en lagere onderhouds- en parkeerkosten, minder parkeerruimte, bevordering van de gezondheid dankzij meer beweging op de werkplek en een positievere CO2-balans. En ... fietsen is leuk.

Met dit in het achterhoofd geven wij u graag een voorproefje en tonen u onze SGS- en TÜV-gecertificeerde ’E-CARGO Easy Riders’ van 2021.

Een sterke driewieler

Met transportbox.
E-Cargo bakfiets PRO pha

Laden met tot 80kg laadgewicht

Een echte pakezel die moeiteloos en veilig materiaal, uitrusting en andere goederen vervoert. De achterwielmotor, of beter gezegd wielnaafmotor, helpt u bij het wegrijden en vooruitkomen met snelheden tot 25 km/u. Dit is bijzonder prettig wanneer u de belastingsgrens van 80 kg nadert.

Dergelijke direct draaiende motoren maken overigens ook een grotere terugwinning van energie (recuperatie) mogelijk, waardoor de mechanische remmen worden ontzien.

E-Cargo bakfiets PRO pha

Grote, gesloten transportbox

De box met een inhoud van 300 liter is bevestigd aan het voorste deel van de fiets tussen de twee voorwielen en is dankzij de elektronische ondersteuning gemakkelijk te verplaatsen, ook met gewicht in de box.

E-Cargo bakfiets PRO pha

Lage instap

Op- en afstappen is bijzonder comfortabel dankzij de lage instap. Het model heeft een universele maat voor mensen van 1,57 m tot 1,98 m.

0% e-missie. 100% e-mobiliteit. 1.000% e-motie.

E-Cargo bakfiets PRO wt$

Bekijk nu alle productinformatie over de E-Cargo bakfiets PRO in de webshop en bestel direct.

Laten we een stukje verder rijden, volgeladen met e-mobiliteit

E-Cargo bakfiets PRO pha

Drie wielen voor meer stabiliteit

Dankzij het driewielontwerp blijft de E-Cargo evenwichtig en stabiel bij stilstand en in bochten. Veilig en gemakkelijk parkeren is ook kinderspel dankzij de 3 wielen.

E-Cargo bakfiets PRO pha

Accu: lithium-ion-technologie

De accu van onze bakfiets heeft een capaciteit van 374 wattuur, waarmee u meestal een actieradius van tussen de 40 en 60 km kunt halen. De accu zelf is onder de bagagedrager geplaatst, wat een comfortabele lage instap mogelijk maakt en optisch in het ontwerp is geïntegreerd.

E-Cargo bakfiets PRO pha

Extra sterke spaken

Een robuuste afwerking van de spaken is een van de belangrijkste criteria, vooral voor bakfietsen, omdat die een hogere belasting moeten kunnen weerstaan.

E-Cargo bakfiets PRO pha

Hoogwaardige parkeerrem

De parkeerrem voorkomt dat de fiets wegrolt en is een absolute must voor bakfietsen: het hogere totaalgewicht is extra beveiligd, de cargobike kan dus ook op hellingen worden geparkeerd.

E-Cargo bakfiets PRO pha

En dit zal u ook inspireren

Duurzame Schwalbe-merkbanden, Weinmann-velgen, Shimano Nexus-derailleur met 7 versnellingen, ABUS-frameslot en in hoogte verstelbaar stuur. De stuurdempers met gasvering zorgen voor het beste rijcomfort. En ... de E-Cargo bakfiets PRO is SGS- en TÜV-gecertificeerd.

E-Cargo bakfiets PRO pha

Toegelaten totaal gewicht

Voor het toelaatbare totaalgewicht moet u rekening houden met het gewicht van de cargobike, de bestuurder en de geladen goederen.

Als u wilt, kunt u nu al overstappen.

Het goede neveneffect?

De comeback van bakfietsen bevordert de stedelijke mobiliteit en onze gezondheid: gebruikers van bakfietsen vermijden op een slimme manier potentiële files, ook al omdat bus en trein momenteel slechts beperkt rijden vanwege de huidige afstandsregels. Ze minimaliseren verder het risico op besmetting. Er is geen extra rijbewijs voor nodig en ze worden in sommige landen zelfs gesubsidieerd, bijvoorbeeld in Duitsland.

Met bedrijfsfietsen en bakfietsen optimaliseert u ook uw milieubalans, geeft u uw werknemers meer beweging en verbetert u de bedrijfslogistiek zonder enige emissie. Zij zijn ideaal voor gebruik op het fabrieksterrein, voor kleinere koeriersritten of voor ambachtslieden om lichtere materialen te vervoeren.

Bent u geïnteresseerd in dit onderwerp?

Lees dan hier verder.

Wij hebben meer informatiemateriaal voor u samengesteld en bevelen u graag geschikte producten uit ons assortiment aan.

E-Cargo bakfiets PRO wt$

Tijd om uzelf te ontlasten

Of het nu gaat om een bakfiets, een cargo e-bike of een elektrische step – de klassieke fiets heeft al lang grotere, modernere en vooral beduidend krachtigere concurrenten.

E-Cargo bakfiets PRO ler

Bakfietsen in het bedrijf

De toekomst van de mobiliteit is niet langer voorbehouden aan auto's. Bakfietsen worden steeds populairder en zijn een serieus alternatief aan het worden voor het vervoer van voorwerpen van A naar B, met name in particuliere en zakelijke omgevingen.

E-Cargo bakfiets PRO mg$

Op het zadel, klaar, af!

Stabiel, snel, wendbaar, twee- of driewielig? E-CargoBike of niet? Voor het fabrieksterrein of kleinere koeriersritten? Er zijn vele mogelijkheden om de toekomst tegemoet te treden. Laten we samen de beste voor u kiezen.

Onze topcategorieën uit dit handboek