Terug
Inkoophandboek Transport

EUROKRAFTpro e-materiaalstandaard

Heffen en neerlaten met één druk op de knop

Het werk onderbreken voor elk klein schroefje? Overschakelen naar de yoga-krijgerpositie voor elk onderdeel? Bukken, duwen, opstaan en weer gaan zitten ... kan het niet eenvoudiger? Natuurlijk: met de EUROKRAFTpro e-materiaalstandaard!

EUROKRAFTpro e-materiaalstandaard wt$

De nieuwe teamgenoot is behulpzaam, beweeglijk, opnamekrachtig, robuust, sterk en werklustig.

Met zijn flexibiliteit vereenvoudigt de e-materiaalstandaard van EUROKRAFTpro niet alleen het heffen en laten zakken van lasten tot 125 kg, maar beschermt hij ook het arbeidsvermogen van uw medewerkers. Dankzij de lithium-ionaccu is hij bovendien altijd bedrijfsklaar en zelfs belast elektrisch in hoogte verstelbaar. Het kantelbare laadvlak vergemakkelijkt ook de toegang tot de verzamelde goederen. Op de werkplaats bijvoorbeeld zorgt de e-materiaalstandaard ervoor dat u comfortabel naar de volgende schroef of het volgende onderdeel kunt reiken zonder een spier te verrekken.

In die zin: vaarwel yoga! Hallo lichtere werkzaamheden.

Kies tussen twee platformafmetingen: lichtere werkzaamheden in groot en klein

Ergonomie met één druk op de knop

Zonder krachtsinspanning lasten tot 125 kg verplaatsen

Bedieningselement

EUROKRAFTpro e-materiaalstandaard wt$

Optillen en neerlaten zonder na te hoeven denken. Dankzij de haptische bedieningsknoppen met duidelijke symbolen kunt u de e-materiaalstandaard intuïtief bedienen en omhoog of omlaag bewegen is nu kinderspel.

3 positiegeheugens maken ook automatische benadering van opgeslagen hoogtes mogelijk.

Kiepverstelling + platformgrootte

EUROKRAFTpro e-materiaalstandaard wt$

De afmetingen van het platform zijn aangepast aan de afmetingen van de euro-stapelbakken: 600 x 400 mm of 800 x 600 mm. De hellingshoek van het platform kan in 4 stappen van elk 10° van 0° tot 40° worden ingesteld. De vergrendelingshendel bevindt zich aan de buitenkant en is dus bijzonder gemakkelijk bereikbaar.

U hebt de keuze uit 2 platformvarianten: als laadvlak met antislipbescherming of als bak met MDF-inzetstuk. Het inzetstuk kan gemakkelijk worden opgetild en verwijderd of vervangen met behulp van 2 uitsparingen aan de onderkant van de bak.

Lithium-ion verwisselbare accu

EUROKRAFTpro e-materiaalstandaard wt$

En hij loopt ... en loopt ... en ... de e-materiaalstandaard EUROKRAFTpro biedt volledige mobiliteit dankzij zijn lithium-ion verwisselbaar accusysteem. Eén acculading heeft een bedrijfstijd tot 80 bewegingscycli, bij volle belasting. Voor continue operationele paraatheid kan de lege accu gewoon worden vervangen door een volle.

De laadstatus wordt visueel aangegeven door een accuniveau-indicator en akoestisch door een geluidssignaal. Als mobiliteit niet vereist is, is netvoeding ook mogelijk.

Gebruik

EUROKRAFTpro e-materiaalstandaard wt$

De materiaalstandaard kan op verschillende manieren worden gebruikt, met name om arbeidsmiddelen op ergonomische hoogte te brengen en te houden, bijvoorbeeld op montagewerkplekken, tijdens het orderverzamelen, in het magazijn, in de productie, de montage of het onderhoud. De materiaalstandaard is ook een welkome collega bij prototyping en productie.

Het is ook ideaal als mobiele opbergruimte voor laptops, arbeidsdocumenten, enz.

Op aanvraag

EUROKRAFTpro e-materiaalstandaard wt$

Voor gebruik in de elektrotechnische industrie of voor verdere verwerking van elektronische componenten (bijv. in de automobielindustrie) is de e-materiaalstandaard op verzoek ook verkrijgbaar in de ESD-uitvoering (Electro-Static-Discharge). Speciale ontwerpen zijn ook mogelijk op aanvraag.

Neem contact op met uw account manager of bel onze klantenservice.

De extra extra's

EUROKRAFTpro e-materiaalstandaard wt$

Verheug u op een after-salesservice van 5 jaar, 10 jaar garantie en geweldige toebehoren zoals een externe lader, verwisselbare batterij en de bijpassende euro-stapelbakken.

Ontdek onze Expertise Collection

EUROKRAFT: producten die tegen een stootje kunnen, zodat u niet wordt opgehouden
EUROKRAFTpro

EUROKRAFTpro

Maximale prestaties voor maximale eisen

EUROKRAFTbasic

EUROKRAFTbasic

Omdat goedkoop geen optie is

EUROKRAFTpro e-materiaalstandaard mg$

Hallo lichtere werkzaamheden!

Uw nieuwe teamgenoot is klaar voor de start! Neem nu die beslissende voorsprong en bestel meteen. Wij regelen dan eveneens ’zonder een spier te verrekken’.

Wij helpen u graag bij de keuze van uw individuele EUROKRAFTpro e-materiaalstandaard.

Heeft u al eens gehoord van het KK Lab?

Het nieuwe innovatielab van VINK LISSE – voor alles wat ons vooruithelpt. Hier werken we aan ideeën, producten en innovaties. Omdat we de dingen niet alleen goed voor u willen doen, we willen ze beter doen. Onze resultaten moeten immers niet alleen perfect werken, ze moeten ook leuk zijn. Want alleen dan zijn ze precies wat u altijd al wilde.

Kom gewoon eens langs en maak kennis met Ms K, de directe lijn naar het KK innovatielab. Voor alles wat u nodig heeft om vandaag en morgen perfect uitgerust te zijn.

Onze topcategorieën uit dit handboek