Terug
Handboek

Elektrisch in hoogte verstelbare bureautafel Upliner 2.0

Upliner – Het Bureau

Wie ooit aan een in hoogte verstelbaar bureau als de UPLINER heeft gewerkt, wil niets anders meer. Vooral de UPLINER-modellen staan voor dynamisch zitten en staan in de modernste vorm: het bureau past de hoogte niet alleen exact aan, maar maakt het ook mogelijk zittend en staand te werken en dat zoveel af te wisselen als u maar wilt. Al na korte tijd treedt het ’UPLINER-effect’ op: een aangenaam en comfortabel gevoel, dat ook gunstig is voor de werkprestatie. De tijdzoze en fraaie bureautafel bewijst echter ook dat ergonomie niet betekent dat design achterwege blijft. Ervaar zelf welk verschil de UPLINER bij uw werk kan maken.

Nieuwe maatstaven voor gezond werken

Waarvoor heeft u een ergonomisch bureau nodig? De mogelijkheid om meermaals per dag zittende en staande activiteiten te wisselen, ontziet de rug, spieren en gewrichten merkbaar. De UPLINER kan helpen voor ergonomie op de werkplek. Regelmatig bewegen tijdens het werk verbetert de houding, stimuleert de bloedsomloop en verhoogt het calorieënverbruik. En wie geen pijn heeft, kan zich beter concentreren. Een tafel voor zittend en staand werken is goed voor de medewerker, maar ook voor het hele bedrijf, want gezonde medewerkers zijn meer tevreden en werken beter.

Functie ontmoet stijl

Uw bureautafel is uw dagelijkse begeleider. Een perfecte functionaliteit is hier dus onmisbaar. Een aantrekkelijk design is mooi meegenomen. De UPLINER met hoogwaardige afwerking en een tijdloos uiterlijk combineert beide factoren. Maar hoe werkt de UPLINER en welke uitvoeringen zijn er?

Het functieprincipe is bij alle uitvoeringen hetzelfde: de hoogte van het tafelblad kan snel en traploos aan de gewenste sta- en zitpositie worden aangepast – afhankelijk van het model handmatig met en slinger of elektrisch door geïntegreerde motoren.

Bovendien zijn bij alle UPLINER-bureaus uit solide materiaal vervaardigd en is een stabiele constructie de standaard. Frame en onderstel zijn gemaakt van staal en hebben een totaal draagvermogen van 150 kg. De hefsnelheid bij de elektrisch aangedreven modellen ligt tussen 29 mm/s en 40 mm/s. De zachte aanloop en zachte stop van de motor garandeert een schokvrije aanpassing van de hoogte en bescherming tegen snelle slijtage.

De vorm – rechthoekig, rond of als hoekbureau – alsook afmetingen en kleur kunnen bijpassend bij uw kantoor worden gekozen. Voor het tafelblad kunt u kiezen uit beukenhoutdecor of in de kleur lichtgrijs. Gepaste kleurnuances die een aangename rust uitstralen.

Nog meer comfort: UPLINER 2.0

De verdere ontwikkeling van de elektrisch verstelbare UPLINER – de UPLINER 2.0 – is voorzien van nog meer extra’s, die het gebruik nog comfortabeler maken. De elektrische hoogteverstelling is aangevuld met een memoryfunctie. Op vier geheugenplaatsen kunnen vier individuele instellingen worden opgeslagen en kunnen te allen tijde worden gewijzigd. Zo stelt u de gewenste bureautafelhoogte in met één druk op de knop. Bovendien beschikt de versie 2.0 over een botsbeveiliging. Deze functie stopt de beweging automatisch als het tafelblad tegen een hindernis botst.

De standaard aangebrachte kabelgoot is neerklapbaar en laat uw werkplek er altijd opgeruimd uitzien. Ook is er meer keuze uit kleuren: het tafelblad is verkrijgbaar in ahornhoutdecor, notenhoutdecor of wit.

Elektrisch in hoogte verstelbare bureautafel Upliner 2.0 wt$

Gecertificeerde grondstoffen, verantwoordelijk inkopen

Elektrisch in hoogte verstelbare bureautafel Upliner 2.0 wt$

Functie, kwaliteit en design zijn de belangrijkste punten bij kantoormeubelen, maar ook de herkomst van de gebruikte grondstoffen speelt een belangrijke rol. De UPLINER-modellen behoren tot de FSC-gecertificeerde kantoormeubelen.

Dat betekent dat het gebruikte hout uit duurzaam bosbeheer. Door de aankoop van FSC-gecertificeerde producten kiest u voor verantwoordelijk bosbeheer

Vind hier uw UPLINER of UPLINER 2.0! Aanvullende meubelstukken van de kantoormeubelserie VARIETY kunnen perfect met de UPLINER-modellen worden gecombineerd. Natuurlijk hebben wij nog andere sta-bureautafels in het assortiment.

Andere dienst gewenst? Ons deskundig personeel adviseert u graag. Het complete pakket kunt u met de montageservice boeken.

Onze topcategorieën uit dit handboek