0800 235 8465 

Meer dan gewoon een bureautafel

Welkom in het kantoorassortiment van VINK LISSE – hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw kantoorwerkplekken in te richten en uit te rusten. Wij hebben voor u een breed scala aan materialen, vormen en kleuren.

KK_nl_Header_LP_Büro.jpg

Er is maar zelden slechts één meubelstuk nodig, daarom hebben wij voor u verschillende kantoormeubelseries – bestaande uit allerlei handige meubelstukken die allemaal met elkaar matchen. Kantoormeubelen moeten functioneel zijn, maar ze mogen wellicht ook heel praktisch en misschien zelfs heel mooi zijn. Ook ergonomie vinden wij belangrijk als het gaat om bureaustoelen en natuurlijk ook om bureautafels.

 

Naar de categorie Kantoormeubelen

VINK LISSE biedt voor uw bedrijf naast kantoormeubelen ook talloze hoogwaardige producten voor de complete kantoorinrichting . Het assortiment beslaat de hele range van kapstokstandaards en scheidingswandsystemen tot en met ventilatoren .

 

Naar de categorie Kantoorinrichting, kantoorbenodigdheden

Als u een kast zoekt, zoekt u zelden zomaar een ’kast’. Meestal weet u precies of u een kledingkast, een hangkast of opslagkast voor gevaarlijke stoffen nodig heeft. Het mooie is, wij hebben ze allemaal in ons assortiment: van de dossierkast tot en met de Z-kast.  
 

Naar de categorie Kasten

Wie ideeën, concepten en resultaten wil laten zien, maakt meestal gebruik van een presentatie. De bijpassende hulpmiddelen, bijvoorbeeld klassieke flip-overs of verrijdbare whiteboards, ondersteunen u om informatie voor te bereiden en overzichtelijk weer te geven.

 

Naar de categorie Presentatie

Meerdere categorieën voor kantoor

In deze sectie vindt u aanvullende categorieën en daaronder nog veel meer praktische producten. 

Meer informatie over het onderwerp kantoor

Naast de juiste inrichting hebben wij ook heel veel tips voor u: op onze raadgeverpagina presentatie vindt u bijvoorbeeld onder "No Secret but keep it"eenvoudige stijlmiddelen die uw volgende presentatie nog beter maken.

 

Twijfelt u of elektrisch in hoogte verstelbare bureautafels voor u zinvol zijn? Hier kunt u bijvoorbeeld aan de hand van de Upliner-modellen meer gedetailleerde informatie vinden.

 

 

 

 

 

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen