Wandkapstokken

Wandkapstokken en garderobes zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten: met hoedenplank of paraplubak, aan de wand of staand, met haken of knoppen... Men zou kunnen zegg en dat kapstokken het visitekaartje van een bedrijf zijn, want ze zijn meestal het eerste wat bezoekers, gasten en klanten zien wanneer ze binnenkomen. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment voor u!

In de categorie Wandkapstokken bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, MAUL, hofe, EUROKRAFTbasic, Kongamek, Tojo, Wolf.

Merk
Hoogte [mm]
18
18
2000
2000
-
Breedte [mm]
15
15
2140
2140
-
Meest verkocht
Aantal artikelen: 83

Garderobes en wandkapstokken – meer dan een opbergplekDeskundigen zijn het erover eens: laag over laag dragen is trendy. Dit is niets nieuws onder de zon. Op regenachtige dagen of in de winter draagt bijna iedereen kleding over elkaar heen. Maar wat doe je met je jas, muts en paraplu als je naar het warme en droge kantoor komt? Garderobes en kapstokken van VINK LISSE bieden u de mogelijkheid om overbodige kleding weg te hangen. U hoeft dus niet de hele werkdag te zweten en uw kleding niet op de grond of op het bureau te stapelen.Garderobes en kapstokken in verschillende uitvoeringenRonde kapstokken in een klassiek design zijn een visitekaartje in iedere ontvangstruimte en maken een goede indruk op bezoekers. Moderne varianten gemaakt van hout of met haakknopen trekken de aandacht naar zich toe. Is er weinig ruimte beschikbaar? Smalle wandgemonteerde kapstokken en enkele muurhaken kunnen perfect in de dode hoek achter de deur worden geplaatst en worden gecombineerd met een aparte paraplubak. Modellen met een hoedenplank bieden ruimte aan een hoed of een muts.Wat als u ruimte nodig heeft voor veel kleding? Voor grote ruimtes, wachtruimtes en garderobes voor evenementen bevelen we garderobes in een rij aan. Deze zijn bij VINK LISSE ook verkrijgbaar met twee rijen. Ze kunnen dus aan beide kanten worden gebruikt. Kapstokken met rollen kunnen eenvoudig op verschillende plaatsen worden gebruikt en na gebruik worden verwijderd.Alternatieven voor de inrichting van sociale ruimtesAls het nodig is dat uw werknemers tijdens werkuren verschillende lagen kleding dragen en hun waardevolle spullen veilig moeten opbergen, zijn kledingkasten en lockers ideaal. Ze zijn in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar en zijn ook geschikt voor openbare voorzieningen zoals zwembaden en bibliotheken. Heeft u vragen over onze kantoormeubelen en meubelstukken? We helpen u graag bij het selecteren van garderobesystemen en uw overige kantoorinrichting.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Ladeblokken | Zwenkarmen | Kabeldoorvoeren | Beschermmatten | Dienbladwagens | Kledingkasten | IDEAL snijmachines en letterapparaten | ecoblue bureaustoelmatten