Merk
Hoogte [mm]
495
495
1318
1318
-
Breedte [mm]
300
300
1000
1000
-

Ladeblok

Ontdek onze verschillende ladeblokken. Wij hebben deze in een mobiele uitvoering of een vaste uitvoering. Die ladenblokken worden heel vaak gekocht omdat ze kwaliteitsvol zijn en bijna geen slijtage hebben. Koop daarbij ons uw ladeblokken in een uitvoering naar keuze.

In de categorie Ladeblok bieden wij u producten van de volgende merken aan: BISLEY, mauser, EUROKRAFTpro, QUIPO, Paperflow.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 178
Weergave:

Mobiel, flexibel en met veel ruimte: verrijdbare ladeblokkenEen absolute meerwaarde: onafhankelijke wielophanging en hij is verlaagd, hij biedt voor een compact ladeblok heel veel ruimte. Een variabele indeling van de ruimte, bovendien verkrijgbaar in vele kleuren en natuurlijk met centrale vergrendeling: Een ladeblok is in elk kantoor absoluut onmisbaar.Kies ook bij uw ladeblokken, uw archiefkasten of uw passende bureaustoelen . Wanneer u iets veilig wilt opbergen kunt u steeds gebruiken maken van onze kluizen of wanneer u uw werkplek wilt opvrolijken kunt u zeker ook kiezen uit ons groot assortiment aan kunstplanten.

Hij staat meestal onder het bureau, zo houden de verrijdbaar ladeblokken van VINK LISSE alles binnen handbereik wat u op uw dagelijkse werkdag gebruikt. Hierdoor heeft u meer ruimte op het bureaubladoppervlak. De ladeblok is handig voor het bewaren van schrijfgerei en kleinere kantoorbenodigdheden. In tot maximaal vier materiaalladen kunt u uw individuele benodigdheden opbergen, van labelapparaat en verzenddoos tot hangmappen. Moet u gevoelige gegevens beschermen? Dat gaat in een handomdraai. Trek de sleutel eruit en voilà.Van rolcontainers tot complete kantoorinrichtingHerstructurering of tijdelijke verandering van de werkplek op kantoor? Met verrijdbare ladeblokken geen probleem. Bovendien maakt de verscheidenheid aan materialen, kleuren of decors integratie in vrijwel elk kantoorontwerp mogelijk. Gewoon bestellen, wielen en handgrepen monteren, en klaar. Er zit ook nog eens drie jaar garantie op.Bureau, bureaustoel, verrijdbaar ladeblok – het basistrio is nog maar het begin. In de webshop van VINK LISSE vindt u alles wat u voor uw kantoor nodig heeft, van kantoormeubelen tot complete kantoorinrichting. Dat wij daarbij alleen hoogwaardige producten van bekende merken aanbieden, is vanzelfsprekend. Dit geldt des te meer als het gaat om alle technische hulpmiddelen die het werk op kantoor voor uw medewerkers veraangenamen.Is het weer eens tijd om kasten uit te mesten? Met papiervernietigers van HSM, Ideal of Shredcat is dat geen probleem. De tand des tijds knaagt aan belangrijke documenten? Lamineerapparaten van GBC of Leitz voorzien uw documenten van een beschermende folie. Maar waarheen met het apparaat? Ons antwoord: Wat dacht u van een staand ladeblok? Hij heeft binnenin veel bergruimte, net als zijn broer op wielen, en bovendien ruimte voor allerlei praktische items, zo loopt alles op rolletjes. U ziet, we hebben ideeën genoeg. Wilt u advies bij het plannen van de inrichting van uw kantoor? Neem gewoon contact met ons op. Het is ons een genoegen om u te helpen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Geldcassettes | Zwenkarmen | Hoge kasten | Hangmappenladen | Ladeblokken | Kluizen | mauser ladeblokken | BISLEY verstelbare bureaus