0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Vorm
Hoogte
Functie
Diepte
Breedte
Bladvorm
 

Vergadertafels

Vergadertafels van VINK LISSE bezitten een uitstekende kwaliteit. Deze conferentietafels hebben als grootste troef dat ze overal inzetbaar zijn. Bekijk zeker onze vergadertafels die in alle mogelijke formaten bestelbaar zijn. Geef ons een seintje en wij kiezen voor u de passende vergadertafel of bijzettafel.
Er zijn 79 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 79 artikelen gevonden

Conferentietafels – welkom in het episch centrum van het bedrijf!Of u nu potloden maakt of de elektronica van de toekomst uitvindt: De belangrijkste beslissingen voor uw bedrijf neemt u aan de vergadertafel. Bij VINK LISSE vindt u de beste inrichting voor het episch centrum van uw bedrijf en zorgt u ervoor dat u en uw medewerkers op elk moment perfect kunnen werken, communiceren en beslissingen kunnen nemen.Ontdek vooralsnog onze archiefkasten en de bijhorende Hangmapkasten . Verder zijn onze stoelen en ladeblokken onmisbaar in een onderneming, deze zorgen voor meer ordelijkheid in een bedrijf.

Hoe vind ik geschikte conferentietafels?Teamwork is in alle sectoren en divisies gemeengoed geworden en heeft daarom het belang van de vergaderruimte enigszins veranderd. Hier komen uw werknemers niet langer alleen samen voor officiële bijeenkomsten, hier worden ook gezamenlijk in workshops nieuwe strategieën ontwikkeld of zakelijke strategiën besproken.Daarvoor is allereerst ruimte aan de vergadertafel nodig en ten tweede ruimte voor presentatie. Daarom zou u de perfecte middenweg moeten kiezen als het gaat om het bladformaat van de vergadertafel:Houd rekening met voldoende stoelen en de juiste bewegingsruimte voor elke deelnemer, maar houd ook rekening met open ruimtes, waar presentaties en video's vanaf iedere stoel duidelijk zichtbaar moeten zijn. Als u nog steeds wat hulp kunt gebruiken, hebben we een paar tips over presenteren voor u en staat onze Handboekpagina Presenteren tot uw beschikking.Conferentiemeubilair heeft natuurlijk ook altijd een representatieve functie, maar u moet deze representativiteit vooral implementeren door te kiezen voor een doordacht ontwerp en hoogwaardige materialen. Te grote tafels, die zelfs tijdens belangrijke vergaderingen nooit volledig bezet zijn, geven een verkeerd signaal af zoals zelfoverschatting of zorgen voor onaangename leemtes.Bij het bepalen van de grootte van de zitplaatsen is het het beste om niet het aantal deelnemers in te schatten, maar eerder af te gaan op het werkelijke aantal deelnemers aan de belangrijkste, reguliere vergadering. Met een beetje extra ruimte ingecalculeerd.Conferentietafels bij VINK LISSE: alles van een leverancierBij VINK LISSE vindt u hoogwaardige conferentietafels van office akktiv en andere geselecteerde fabrikanten. Natuurlijk bieden we ook een grote selectie aan optisch en functioneel geschikte stapelbare en stoelen aan. U kunt zoals steeds altijd contact met ons opnemen als u niet meteen een beslissing kunt nemen of nog vragen over ons aanbod heeft.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Zwenkarmen | Afvalcontainers | Geldcassettes | Kluizen | Wandborden | Ladeblokken | QUIPO kluizen | Topstar bureaustoelen

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken