Gereedschapskasten

Als de hoofdmonteur hectisch op zijn horloge tikt, terwijl de stagiair nerveus naar tang, vijl of hamer zoekt... Dan wordt het hoog tijd voor een gereedschapskast. Hij zorgt in het dagelijks werk voor orde, bescherming en snelle toegang tot alle benodigde gereedschappen. Zo kan de baas tevreden zijn.

In de categorie Gereedschapskasten bieden wij u producten van de volgende merken aan: RAU, EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic, mauser, Pavoy, Wolf, C+P.

Relevant
Aantal artikelen: 75

Gereedschapskasten – opbergruimte met systeemAlles wat men nodig heeft voor het werk is één ding. Vind nu wat u nodig heeft. U wilt beide? Dan adviseren wij een gereedschapskast van VINK LISSE.Wat zijn de voordelen van gereedschapskasten?Gereedschapskasten zorgen voor orde en dit zorgt ervoor dat er sneller en beter gewerkt kan worden. Bovendien beschermen onze kasten gereedschappen en onderdelen tegen vuil, vocht en onbevoegde toegang.Welke eigenschappen zijn belangrijk voor gereedschapskasten?Gereedschapskasten moeten bestand zijn tegen meer dan normale ladekasten. Het begint met het gewicht. Onze werkplaatskasten hebben een draagvermogen tot 1,5 ton, genoeg voor zware onderdelen. Bovendien zorgen materialen zoals roestvrij staal en plaatstaal en verzinkte legborden voor robuustheid en een lange levensduur onder zware dagelijkse werkomstandigheden.Voor ordelijke omstandigheden in de kast hebben onze gereedschapskasten meerdere laden en/of legborden. Geperforeerde platen zijn ideaal voor het bevestigen van gereedschap en zijn direct bij de hand wanneer dat nodig is. Met extra ladetoebehoren zoals antislipmatten en scheidingswanden, kunt u zelfs veel kleine onderdelen bijhouden.Hoe vindt u de perfecte werkplaatskast?Door uzelf de volgende vragen te stellen voordat u tot aankoop overgaat:  • Welk gereedschap, welke onderdelen of andere voorwerpen wilt u in de kast opbergen?

  • Hoe hoog moet het draagvermogen per legbord zijn?

  • Hoe groot kan de kast zijn?

  • Welke binnenuitrusting heeft u nodig?

  • Wilt u dat de kast afsluitbaar is?

  • Moet de kast in de werkplaats of in een andere ruimte staan?


Welke speciale soorten gereedschapskasten zijn er?Groot, groter, grootvolumekast. Als u bijzonder grote gereedschappen of componenten in een kast wilt opslaan, zijn onze kasten met grote capaciteit de perfecte oplossing. In het geval dat er veel kleine onderdelen zijn, ontvangt u de kasten inclusief hoogwaardige open magazijnbakken in verschillende kleuren. Op deze manier heeft u alles wat u nodig heeft om te bestellen in de kast.Theoretisch kunt u uw laptop ook in de gereedschapskast opbergen. Maar we hebben een beter voorstel: accuoplaadkasten voorzien mobiele telefoons, laptops of tablets van vers sap en zijn verkrijgbaar met kluisjes. Sluit de kast eenvoudigweg aan op een normaal stopcontact en u bent klaar.Tot slot vindt u in onze shop cleanroomkasten die voldoen aan alle wettelijke eisen voor meubilair in cleanrooms, evenals complete kastsystemen met werkblad en geperforeerde wanden.Is uw gewenste kast niet inbegrepen? Praat met ons. Ook individuele wensen nemen wij graag voor onze rekening. En natuurlijk hebben we niet alleen gereedschapskasten voor u, maar ook gereedschapssets, werktafels en werkbanken voor de systeemopbouw en complete systeemuitrusting.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kledingkasten | Hangmappenladen | Legbordstellingen | Aluminium boxen | Lade-indelingen | Draadkorven | ANKE bedrijfsladekasten | CP hangmapkasten