0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Diepte
Eigenschap
Materiaal
null
Toepassing
Type deur
 

Laboratoriumkasten

Aangezien u met normale kasten doorgaans niet ver komt in een laboratorium, bieden wij u een selectie van speciale laboratoriumkasten, waaronder chemicaliënkasten of flexibele onderkasten voor stawerkplekken. Met onze laboratoriumkasten neemt u altijd het zekere voor het onzekere.
Er zijn 20 artikelen gevonden
| | |
Onderbouw-vleugeldeurkast
van roestvast staal
Excl. BTW
659,-
Onderbouw-vleugeldeurkast
voor roestvast stalen werkplek
Excl. BTW
879,-
Laboratoriumspoelbak
tafelblad / spoelbak polypropyleen (PP)
Excl. BTW
vanaf 2.090,-
Laboratoriumspoelbak
tafelblad / spoelbak roestvast staal
Excl. BTW
vanaf 2.590,-
Onderkast voor laboratoria, hoog
1 vleugeldeur, 1 legbord
Excl. BTW
419,-
Excl. BTW
vanaf 519,-
Excl. BTW
vanaf 659,-
Onderkast voor laboratoria, hoog
1 lade, 1 deur, 1 legbord
Excl. BTW
489,-
Onderkast voor laboratoria, hoog
2 laden, 2 deuren, 2 legborden, 1 middenwand
Excl. BTW
vanaf 649,-
Excl. BTW
629,-
Excl. BTW
389,-
Excl. BTW
vanaf 499,-
Excl. BTW
vanaf 589,-
Onderkast voor laboratoria, laag
1 lade, 1 deur, 1 legbord
Excl. BTW
479,-
Onderkast voor laboratoria, laag
2 laden, 2 deuren, 2 legborden, 1 middenwand
Excl. BTW
vanaf 629,-
Laboratoriumstelling
hoogte 2000 mm
Excl. BTW
vanaf 479,-
Laboratoriumkast
hoogte 2000 mm
Excl. BTW
vanaf 579,-
Excl. BTW
vanaf 649,-
Ladekast voor laboratoria
met afzuigaansluiting
Excl. BTW
vanaf 2.190,-
Excl. BTW
1.795,-
Er zijn 20 artikelen gevonden

Laboratoriumkasten voor orde en veiligheidLaboratoriumwerk is kleinschalig werk. Maar wat te doen met alles wat u nodig heeft? Het beste in een van onze laboratoriumkasten. Daar kunt u ook de ingrediënten voor uw werk bewaren, die speciale veiligheidsmaatregelen vereisen.Aan welke eisen moeten laboratoriumkasten voldoen?Hoe een kast ontworpen moet worden, hangt vooral af van wat u er in opslaat. Als u te maken heeft met giftige chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen, heeft u een gevaarlijke stoffen- of veiligheidskast nodig. Dit is wettelijk voorgeschreven.Onze laboratoriumkasten voor onschadelijk gereedschap zijn ook robuuster dan andere kasten. Vloeistoffen waar normaal kantoormeubilair vroeg of laat niet vertrouwd mee mag raken, kunnen immers in een laboratorium worden gemorst.Waar moet u op letten bij kasten voor gevaarlijke stoffen?Kasten voor gevaarlijke stoffen zijn er bij VINK LISSE in verschillende uitvoeringen. De sleutel tot de bescherming van mens en milieu is ervoor te zorgen dat de eigenschappen van de kast en de gevaarlijke stof met elkaar overeenkomen. U kunt dit eenvoudig controleren met behulp van de gevarensymbolen in onze productbeschrijvingen.Afhankelijk van de toepassing en het model zijn onze veiligheidskasten uitgerust met afvoerluchtaansluitingen, verstelinrichtingen voor oneffenheden in de vloer en opvangbakken. Een vergrendeling is verplicht voor kasten voor gevaarlijke stoffen en voorkomt dat gevoelige stoffen in de verkeerde handen vallen. Veiligheidscombinaties maken het mogelijk om logen en zuren op te slaan in één meubelstuk.Nog vragen? Antwoorden kunt u vinden in onze inkoophandboeken over de opslag van waterverontreinigende en ontvlambare vloeistoffen of bij ons persoonlijk.Welke andere soorten laboratoriumkasten zijn er nog meer?Legborden, verrijdbare onderkasten, hangkasten – naast kasten voor gevaarlijke stoffen vindt u bij VINK LISSE een ruime keuze aan laboratoriumkasten voor documenten, apparatuur en ander keukengerei. Omdat ze gemaakt zijn van kunststof gecoat plaatmateriaal, zijn ze taai, maar zien ze er ook decoratief uit en kunnen ze gemakkelijk met elkaar gecombineerd worden. Ook beschikbaar zijn laboratoriumspoelbakken met vast gelaste spoelbakken.Welke eigenschappen zijn belangrijk voor elke kast?Goede laboratoriumkasten zijn niet alleen veilig en robuust. Ze zijn ook praktisch, of het nu gaat om een kast voor gevaarlijke stoffen of een universele kast. Hiervoor zijn in hoogte verstelbare legborden nodig waarmee u uw kast flexibel kunt aanpassen. Uitschuifbare legborden maken het gemakkelijker voor u om snel en specifiek uit te nemen wat u nodig heeft. Wielen maken de onderstellen mobiel.En om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, niet alleen wat betreft de opslag in uw laboratorium, vindt u in onze winkel nog veel meer producten voor laboratoriummeubilair – van inhaakstellingen tot laboratoriumtafels.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken