Rolluikkasten

Hij ziet er goed uit, is flexibel en bespaart ruimte: uw nieuwe roldeurkast. Maar welke roldeurkast zoekt u precies? Een roldeurkast met horizontale roldeur, een roldeurkast voor garderobes voor het kantoor of toch een systeemkast met roldeur of een roldeurkast voor zware lasten voor de werkplaats? U mag kiezen!

In de categorie Rolluikkasten bieden wij u producten van de volgende merken aan: C+P, mauser, BISLEY, EUROKRAFTpro, LISTA, Paperflow.

Merk
Duurzaamheid
  • Niet duurzaam (73)
  • Duurzaam (14)
Hoogte [mm]
450
450
2156
2156
-
Relevant
Aantal artikelen: 87

De plaatsmakers: roldeurkastenDaarom zijn ze zo populair: daar waar er geen ruimte is voor openslaande deuren bieden roldeurkasten weinig opbergruimte en orde voor kantoor of werkplaats. Horizontaal of verticaal, in een mum van tijd geopend en even eenvoudig gesloten – het intelligente principe van de roldeurlamellen vergemakkelijkt niet alleen het werken in kleine ruimtes. Optioneel afsluitbaar met draaicilinderslot dragen roldeurkasten ook bij aan de gegevensbescherming en -beveiliging van documenten en documenten die erin zijn opgeslagen in dossiers en hangmappen. Vrienden van de hangmap krijgen onze roldeurkasten ook met telescopische uittrekframes. Dus de variabiliteit is inbegrepen, en omdat we bij toebehoren zijn beland: legborden of de juiste dossiers- en hangmappenondersteuning zijn slechts een paar klikken verwijderd.Kasten met roldeuren verhogen de efficiëntie op kantoor. En in de werkplaats. En in de praktijk.De kasten van VINK LISSE met roldeuren zijn praktisch, intelligent en veelzijdig. En ze zien er op hetzelfde moment goed uit. Ze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in ahornhoutdecor, beuken, lichtgrijs, aluminiumkleuren of wit – u vindt zeker een model dat bij uw kantoormeubilair past.Wilt u een scheidingswand of een ruimteverdeler voor uw kantoor? Een roldeurkast met zichtbare achterwand biedt ook extra opbergruimte. Schommelingen in het aantal medewerkers of structurele veranderingen vragen ook om flexibiliteit in het inrichtingsproces? Modellen met wielen zorgen voor de gewenste mobiliteit.En als de werkplaats een afsluitbare opslagruimte voor zware goederen nodig heeft: een afsluitbare, zware roldeurkast met een draagvermogen van 160 kg per legbord biedt veel ruimte en veiligheid.Zelfs voor de kledingkast in de kleedkamer of de klassieke garderobekast voor de praktijk is de uitvoering als roldeurkast een ruimtebesparend alternatief. Als u op serie- of modulaire concepten vertrouwt, omvat ons grote assortiment aan opbergmeubels ook systeemkasten voor de meest uiteenlopende eisen.Wat blijft er open met een dergelijk assortiment? Welke wens kunnen wij voor u vervullen? Praat met ons, wij kunnen u zeker een aantrekkelijk aanbod doen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Ladeblokken | Draadkorven | Kledingkasten | Transportkoffers | Kluizen | Hangmappenladen | mauser rolluikkasten | Justrite milieukasten