0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Kleur
Leveringsomvang
Streepbreedte max.
Streepbreedte min.
Wieluitvoering
 

Markeringsverf

Men neme markeringsverf of markeringsspray en een markeerwagen en dan gebeurt het al: een rondje rond het voetbalveld, een rit door het magazijn of een baan om het bouwterrein heen. Zo gemakkelijk en comfortabel is het om iets belangrijks te markeren. Hier vindt u ook markeerverf voor hallen, handmarkeringsapparaten en complete kleurmarkeersets.
Er zijn 15 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
Handmarkeerapparaat
voor kleurmarkering
Excl. BTW
44,90
Excl. BTW
189,-
€ / l 26,25
Verfmarkeerapparaat
handmatig markeerapparaat met korte handgreep
Excl. BTW
94,90
Verfmarkeerset
markeerwagen BASIC met 1 verfspuitbus geel en 12 extra verfspuitbussen
Excl. BTW
249,-
Verfmarkeerapparaat
handmatig markeerapparaat met lange handgreep
Excl. BTW
99,90
Verfmarkeerapparaat
markeerapparaat met wielen
Excl. BTW
155,-
Spray-markeerapparaat
met variable streepbreedte
Excl. BTW
vanaf 129,-
Verfmarkeerset
markeerapparaat, 2 verfspuitbussen, slagkoord, markeerkrijt
Excl. BTW
199,-
Markeerverf
inhoud 750 ml, VE = 6 spuitbussen
Excl. BTW
215,-
€ / l 47,78
Markeerverf
inhoud 750 ml, VE = 12 spuitbussen
Excl. BTW
399,-
€ / l 44,33
Verfmarkeerset
markeerwagen PREMIUM
Excl. BTW
279,-
2K-halcoating
emmer 5 l
Excl. BTW
199,-
€ / l 39,80
Excl. BTW
139,-
€ / l 27,80
Verfmarkeerset
markeerwagen BASIC
Excl. BTW
155,-
Excl. BTW
99,90
€ / l 27,75
Er zijn 15 artikelen gevonden

Markeerverf en markeringsspray – geen kunst, maar een hoge beveiliging!Je hoeft geen tweede Picasso of Van Gogh te zijn om met kleur voor een blijvende indruk te zorgen. Tenminste als het gaat om de procesveiligheid en oriëntatie in uw bedrijf. Dan zijn al een paar, goed geplaatste streken voldoende om mensen, machines en transportmiddelen veilig en duidelijk te begeleiden. Dat kan met bijvoorbeeld markeringssprays van VINK LISSE. Wij vertellen u graag wat belangrijk is.
Welke markeringsverf of markeringssprays zijn geschikt voor welke plaats?De mens heeft geleerd om op bepaalde kleuren op een bepaalde manier te reageren. Dat is precies wat u in uw bedrijf kunt gebruiken. Kleurlijnen zijn niet alleen een langetermijnoplossing voor de vloer van de hal of buitenruimten, ze besparen ook veel ruimte en verminderen de noodzaak voor het plaatsen van borden, wegwijzers of afzettingen.Overigens geeft de Werkplaatsverordening § 17 nauwkeuriger aan wat in welke vormen in welke mate moet worden aangegeven.Elke rode lijn en bijbehorend gearceerd gebied heeft slechts één betekenis voor de kijker: Halt, stop, tot hier en niet verder! Gele markeerinkt heeft zich bijvoorbeeld in het magazijn bewezen, omdat deze een hoog contrasterend effect heeft en ook bewustheid versterkt. Daarom zijn gele lijnen de beste keuze voor voetgangers- en rijweggrenzen, stelling- en machineposities of gebiedsmarkeringen.Wit is de nuance van het wegverkeer en wordt daarom in het bijzonder in de buitenruimte gebruikt, of ter identificatie van fabrieksgebouwen of bezoekerszones. Als u andere zones wilt markeren, oude markeringen wilt afdekken of een andere contrastverhouding nodig heeft, kunnen wij u hier ook verder helpen.
Langdurig markeerverf en markeringssprays gebruikenHet is geen geheim dat markeerverf een grote rol speelt bij de veiligheid in het bedrijf. Dat u strakke lijnen het beste kunt aanbrengen met de juiste apparatuur, ook niet.Hoe belangrijk de kwaliteit van de markeerverf op zich is, is meestal pas op lange termijn duidelijk. U heeft tenslotte iets veel beters te doen dan na iedere stortbui of intensieve dieptereiniging van de vloer in de hal de lijnen opnieuw aan te brengen. Daarom kunt u bij VINK LISSE een kleur kopen, die is geoptimaliseerd voor industriële en commerciële toepassingen, die zich kenmerkt door een extreem hoge slijtvastheid en weerstand tegen veel chemicaliën. Kunnen we u hierin adviseren? Neem dan gerust contact met ons op.

Producten vergelijken