0800 235 8465 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Belastbaarheid
Breedte
Hoogte
Kleur
Lengte
Materiaal
Voor richtsnelheid max.
 

Belangrijk voor de veiligheid: verkeersdrempels
Verkeersdrempels zijn een efficiënt middel om het verkeer te regelen en de snelheid te reduceren en kunnen voor dit doel permanent of tijdelijk worden gebruikt. Door het aanbrengen van verkeers- en geleidedrempels wordt op een bedrijfsterrein meer veiligheid gecreëerd. Dit is met name belangrijk op gevaarlijke punten, bijvoorbeeld laad- en losplaatsen, uitritten, kruispunten en voetgangersoversteekplaatsen. De hoogwaardige producten van VINK LISSE in de categorie markeringen zijn allemaal geschikt voor dit doel en zorgen op uw bedrijfsterrein voor veiligheid. Ze blinken uit door een hoge weerbestendigheid en temperatuurbestendigheid, zowel binnen als buiten. Met verkeersdrempels en geleidedrempels beveiligt u gevaarlijke kruispunten en stuurt u voertuigen en voetgangers op het terrein. Een verkeersdrempel reduceert de snelheid van het doorgaande verkeer en beschermt zodoende openbare parkeerplaatsen in steden, bij scholen en op het bedrijfsterrein. De snelheidsregelaars zijn een betrouwbare maatregel voor de verkeersdeelnemers.

Beproefde kwaliteit voor veiligheid op uw bedrijfsterrein
Verkeersdrempels verhinderen dus dat bestuurders te snel rijden, maar de voertuigen raken hierdoor niet beschadigd. VINK LISSE heeft bijvoorbeeld voor uw bedrijf verkeersdrempels met een richtsnelheid van 10 tot 20 km/uur in de aanbieding, die door signaalkleuren en kattenogen op tijd opvallen. Ondanks de hoge effectiviteit vormen ze echter geen gevaar voor de banden en het chassis van de voertuigen. De drempels zijn gemaakt van een sterk, vrachtwagenbestendig rubbermengsel met antislip profiel. Door de afsluitelementen aan de zijkant van de verkeersdrempel worden ook voetgangers en fietsers beschermd. Deze modellen zijn bovendien voorzien van een geïntegreerde kabelgoot. Verkeersdrempels van natuurrubber, die zachter zijn dan de klassieke variant, bevinden zich eveneens in ons assortiment. Ze zijn bestand tegen uv-licht, olie, vocht en tegen extreme temperatuurschommelingen en ze zijn voorzien van een antislip oppervlak. Het assortiment bevat ook modellen van gerecycled natuurrubber. Deze zijn uv- en temperatuurbestendig van –40 °C tot +80 °C. Deze modellen zijn bestand tegen olie en zuren en beschikken over een geprofileerd, antislip oppervlak. De modellen van gerecycled natuurrubber zijn bovendien voorzien van reflecterende signaalstrepen en kattenogen, wat de veiligheid nog extra verhoogt.

Verkeersdrempels

Door verkeersdrempels meer veiligheid op alle wegen: drempels voorkomen snelheidsovertredingen op kritieke knooppunten, bijvoorbeeld laad- en losplaatsen, uitritten en voetgangersoversteekplaatsen.
Er zijn 12 artikelen gevonden
| | |
Stoeprandoprijplaat
van hard rubber
Excl. BTW
vanaf 157,-
Verkeersdrempel
max. 10 km/h richtsnelheid, l x b = 405 x 250 mm
Excl. BTW
93,80
Parkeer- en geleidedrempels
lang, zonder reflectorpaal, VE = 2 stuks
Excl. BTW
115,30
Parkeer- en geleidedrempels
lang, met reflectorpaal, VE = 2 stuks
Excl. BTW
163,80
Parkeer- en geleidedrempels
kort, met reflectorpaal, VE = 2 stuks
Excl. BTW
79,-
Excl. BTW
vanaf 804,-
Excl. BTW
vanaf 2.150,-
Set verkeersdrempels
voor één rijbaan
Excl. BTW
273,-
Set verkeersdrempels
voor twee rijbanen
Excl. BTW
459,50
Verkeersdrempel
max. 20 km/h richtsnelheid, l x b = 340 x 250 mm
Excl. BTW
79,-
Er zijn 12 artikelen gevonden
Producten vergelijken