0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Breedte
Diepte
Draagvermogen
Hoogte
Inhoud
Materiaal
Voor vatinhoud
Werkhoogte
 

Onderdelenreinigers

Onderdelenreinigers en reinigingstafels zijn onmisbaar voor het ontvetten en reinigen van machinecomponenten, en dat niet alleen in industriële productiebedrijven. Ook in garages en toeleveringsbedrijven moeten speciale richtlijnen bij de reiniging van onderdelen worden nageleefd. De juiste hulpmiddelen vindt u bij ons.
Er zijn 15 artikelen gevonden
| | |
Spuitfles
plaatstaal geel
Excl. BTW
69,90
Spuitfles
roestvast staal
Excl. BTW
159,-
Bevochtiger
plaatstaal geel
Excl. BTW
vanaf 72,90
Bevochtiger
roestvast staal
Excl. BTW
vanaf 195,-
Justrite - Spaarbevochtiger
plaatstaal, verzinkt en gelakt
Excl. BTW
vanaf 97,90
Excl. BTW
115,-
Justrite - Inweekbak
plaatstaal, verzinkt en gelakt
Excl. BTW
vanaf 94,90
Excl. BTW
1.995,-
Nieuw
Onderdelenreinigingsapparatuur type MD
werkhoogte x breedte x diepte = 870 x 1135 x 660 mm
Prijs op aanvraag
Nieuw
Onderdelenreinigingsapparaat type G-50-I
werkhoogte x breedte x diepte = 895 x 790 x 490 mm
Prijs op aanvraag
Nieuw
Onderdelenreinigingsapparatuur type F2-D
werkhoogte x breedte x diepte = 920 x 790 x 490 mm
Prijs op aanvraag
Dompeltank
h x b x d = 850 x 700 x 600 mm
Excl. BTW
749,-
Er zijn 15 artikelen gevonden

Reinigings- en reinigingstabellen voor kleine onderdelen: met werkelijke reinheid aan de veilige kant.Zodra in uw bedrijf regelmatig kleine en machineonderdelen, oppervlakken en gereedschappen moeten worden gereinigd, zijn onderdelenreinigers en reinigingstafels uit het assortiment van VINK LISSE een verstandige investering. Hiermee worden niet alleen oppervlakken vrijgemaakt van vetten, oliën en vuil, maar ze laten ook zien dat men zich bewust is van een milieuvriendelijk en veiligheidsconform bedrijfsproces. Hoe u dit grondig en in overeenstemming met de regelgeving doet, leest u hier.Welke onderdelenreiniger en reinigingstafel heb ik waarvoor nodig?Bij VINK LISSE zijn drie categorieën reinigingsmiddelen verkrijgbaar die geschikt zijn voor verschillende bedrijfsgebieden:  • Veiligheidsconforme spuitbussen doseren reinigingsmiddelen voor onderdelen en oppervlakken goed en precies – en zijn daarbij altijd zuinig in gebruik.

  • Bevochtigers doseren reinigingsmiddelen, die u met een doek wilt aanbrengen en inwrijven.

  • Complete oplossingen in de vorm van reinigingstafels zorgen voor een gesloten kringloop van reinigingsmiddelen, professionele reiniging en de opvang van afvalwater.


Reinigingsmiddelen voor kleine onderdelen in de complete versie zijn hoofdzakelijk ontworpen voor de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven, waar onderdelen en gereedschappen voor reinigingsmachines dagelijkse kost is. Deze noodzaak maakt een voorzichtige omgang met gevaarlijke stoffen onvermijdelijk. Een reinigingstafel speelt daarbij een belangrijke rol.Bevochtigers en sproeiflacons zijn speciaal ontworpen voor gebruik met reinigingsmiddelen die onder gevaarlijke stoffen vallen. Daarom is het gebruik ervan altijd verstandig zodra deze producten in uw bedrijf worden ingezet – zelfs als u ze alleen af en toe of voor een werkplek nodig heeft. Dit is niet alleen nodig vanuit het oogpunt van milieubescherming en werknemers, maar is ook wettelijk vereist.Waar moet ik op letten bij het gebruik van de reinigingsmiddelen voor kleine onderdelen en reinigingstafels?De belangrijkste vereisten voor het gebruik en de behandeling van reinigingsmiddelen voor kleine onderdelen zijn te vinden in de relevante voorschriften zoals TRGS 510 ''Opslag van gevaarlijke stoffen in draagbare opslagcontainers'' evenals de Industriële veiligheidsverordening (BetrSichV). De richtlijnen bevatten informatie over de containerafmetingen en het volledige beheer van gevaarlijke stoffen, van de ontvangst van goederen tot de afvoer. Deze zijn van toepassing op complete oplossingen, evenals spuitflessen en bevochtigers.Bij reinigingstafels dient u er ook rekening mee te houden dat deze moeten worden geplaatst op ruim bemeten opvangbakken. Zelfs als de kringloop van gevaarlijke materialen wordt gesloten door een geavanceerd pompsysteem, moet u alles doen zodat er geen vloeistoffen op de vloer terechtkomen of lekken. Omdat producten uit ons assortiment mobiel zijn, is het geen probleem om de reinigingstafel bij voldoende ventilatie te op te stellen zonder dat u een nieuw ventilatiesysteem hoeft te hoeven installeren.Vergeet ook niet om de reservevaten met de reinigingsoplossing en de volle vaten in overeenstemming met de geldende voorschriften op te slaan en te vervoeren. Toebehoren zijn ook verkrijgbaar in onze shop.Biologische reinigingstafels: wat zijn dat?Met onze biologische reinigingstafels kunt u alle informatie over het omgaan met gevaarlijke stoffen negeren – tenminste als het gaat om het reinigen van kleine onderdelen. Het systeem is gebaseerd op de werking van micro-organismen die oliën en vetten ontbinden.Er zitten dus geen oplosmiddelen of vluchtige organische stoffen (VOC) in, de reiniger is niet geclassificeerd als een gevaarlijke stof. Vooral bedrijven waarbij de reinigingseisen zijn te overzien en bedrijven die bijzonder duurzaam willen zijn, zullen hiervan profiteren.We adviseren u graag over dit assortiment en andere producten. Uiteraard zijn bij ons ook navullingen van reinigingsmiddelen en toebehoren verkrijgbaar, die passen bij uw behoeften binnen het bedrijf.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken