0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken
E-shop
Benut de vele mogelijkheden en voordelen van ons shopsysteem. Naast een klantspecifieke webshop (Customized Web) bieden wij u bovendien een SAP-OCI-webshop alsmede een Ariba-PunchOut-webshop. Aan u de keuze.
Customized web

Het individuele alternatief voor een geoptimaliseerde materiaalaanvoer zonder e-procurementsysteem.

Wij bieden onze klanten die geïnteresseerd zijn in customized web individuele assortimenten in een unieke omgeving, alsook het eigen bedrijfslogo op de website van VINK LISSE. Niet alleen de individuele budgetgrenzen, maar ook de gebruikers kunnen variabel door u worden beheerd. Bovendien zijn speciale, op uw wensen afgestemde aanpassingen mogelijk.

Een overzicht van de functionaliteiten:
• Uitgebreide en eenvoudige zoekfuncties
• Gedetailleerde productgegevens inclusief afbeeldingen en beschrijvingen
• Beheer van de bestelsjablonen
• Beheer van aflever- en factuuradressen
• Orderhistorie met vele intelligente functies
• en nog veel meer

SAP-OCI

U gebruikt SAP en wilt graag via OCI (Open Catalog Interface) onze webshop aan uw systeem koppelen? Geen probleem. Via onze SAP-OCI-webshop kunt u uw eigen bestelsjablonen samenstellen en deze in uw SAP-systeem overnemen, voordat u vanuit uw SAP-systeem producten bij ons bestelt. Indien gewenst, passen wij de SAP-OCI-webshop individueel aan uw behoeften aan. Zowel uw individuele prijzen als voor u opgeslagen productgegevens en assortimenten staan in de webshop ter beschikking en worden aan de OCI-interface overgedragen.

Momenteel ondersteunen wij de formaten OCI 2.0 – 5.0

Ariba PunchOut

Naast de OCI-webshop bieden wij u ook een Ariba PunchOut-webshop. Daarmee kunt u de benodigde productinformatie naar uw goederenbeheersysteem doorsturen. Ook hier zijn zowel de voor u geldende prijzen als de productgegevens en assortimenten opgeslagen.

Producten vergelijken