0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Breedte
Eigenschap
Materiaal
 

Antislipmatten

Onze anti-slipmatten zijn uitgerust met goede antislip klevers waarbij men niet uitschuift op een natte vloer. Onze antislipmatten kan je gebruiken in doucheruimtes en kleedkamers. Ontdek alle antislipmatten, in alle kleuren en alle groottes.
Er zijn 10 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
Kunststof mat, per str. mtr.
loopvlak van harde kunststof, antislip
Excl. BTW
vanaf 39,90
vanaf€ / m 39,90
Antislipmat, kunststof
breedte 600 mm, per str. m
Excl. BTW
74,90
€ / m 74,90
Antislipmat, kunststof
breedte 900 mm, per str. m
Excl. BTW
109,-
€ / m 109,-
Excl. BTW
vanaf 589,-
vanaf€ / m 58,90
Antislipmat, kunststof
breedte 1200 mm, per str. m
Excl. BTW
149,-
€ / m 149,-
Excl. BTW
vanaf 87,90
vanaf€ / m 87,90
Excl. BTW
vanaf 649,-
vanaf€ / m 64,90
Vloermat voor douche- en kleedruimte
zacht kunststof, per str. m
Excl. BTW
vanaf 74,90
vanaf€ / m 74,90
Excl. BTW
vanaf 929,-
vanaf€ / m 92,90
Excl. BTW
vanaf 99,90
vanaf€ / m 99,90
Er zijn 10 artikelen gevonden
Antislipmatten – bescherming en hygiëne voor blote voeten
Antislipmatten worden vooral in sanitaire ruimtes en kleedkamers van bedrijfsgebouwen, zwembaden en andere sportinrichtingen gebruikt. Sportstudio, golfslagbad of werkplek: de gezondheid en de tevredenheid van klanten en medewerkers zijn voor u bij de inrichting van vochtige ruimtes van het allergrootste belang. Antislipmatten voorkomen uitglijden en letsel. Een open oppervlak voert vloeistoffen af en een antislip onderkant zorgt ervoor dat niemand met de mat door de ruimte glijdt. Onze webshop biedt echter nog veel meer dan waterafvoer en antislipmatten. Antibacteriële matten voor vochtige ruimtes voorkomen infecties en bieden geen voedingsbodem voor bacteriën en kiemen. Hygiëne is tenslotte vooral in sauna, wellnessinrichtingen en openbare baden het allerbelangrijkste. Met passende antislipmatten voor vochtige ruimtes laat u aan de buitenwereld zien dat u verantwoordelijk en klantgericht bent. Een veilige en aangename vloerbedekking zorgt voor meer welzijn.

Antislipmatten – functioneel en aanpasbaar
Ook onze antislipmatten zijn net als de anti-vermoeidheidsmatten verkrijgbaar in vaste afmetingen en per strekkende meter. Vooral bij grote oppervlakken en paden zijn matten per strekkende meter de beste keuze. Zo leidt u de badgasten veilig van de whirlpool naar de snackbar zonder dat ze uitglijden. Bekijk onze kleuren eens in de webshop. Ook matten voor vochtige ruimtes kunnen qua kleur aan het interieur en het totaalbeeld van uw bedrijf worden aangepast. Door verschillende breedtes kunnen de vloermatten aan de plaatselijke omstandigheden worden aangepast. Naast de typische antislipmatten en de antibacteriële matten in deze categorie zijn er in ons onlineassortiment ook temperatuurbestendige en corrosiebestendige werkplaatsmatten die bestand zijn tegen chemicaliën en zuren in gebruikelijke hoeveelheden. Deze matten worden vaak ook in bedrijven en werkplaatsinrichtingen gebruikt. Ook stabiele, overrijdbare vloerroosters worden vaak op andere plekken, bijvoorbeeld in wasstraten gebruikt. Weersbestendigheid, stabiliteit en lange levensduur worden door de vervaardiging van hoogwaardig materiaal gegarandeerd. Dus ook economisch gezien loont het om hoogwaardige matten voor vochtige ruimtes aan te schaffen. Ons verwijzingssysteem voor vloermatten kan u helpen bij het vinden van de passende mat voor uw toepassing. Bovendien geven we u natuurlijk ook een gratis advies. De antislipmatten kunnen met gebruikelijke reinigingsmiddelen worden gereinigd.
Producten vergelijken