0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Kleur
 

Plantenpotten

Potten en vazen, een wetenschap op zich: groot, klein, laag, hoog, kunststof of keramiek... O, en ze moeten er natuurlijk ook nog goed uitzien. Geen probleem voor ons. In onze webshop vindt u talrijke plantenpotten die een uitstekende basis vormen voor uw echte of kunstmatige planten.
Er zijn 6 artikelen gevonden
| | |
Plantenbak
kniehoog, voor 1 plant
Excl. BTW
289,-
Plantenbak
heuphoog, voor 1 plant
Excl. BTW
319,-
Plantenbak
kniehoog, voor 2 planten
Excl. BTW
339,-
Plantenbak
kniehoog, voor 3 planten
Excl. BTW
379,-
Plantenbak
heuphoog, voor 2 planten
Excl. BTW
369,-
Plantenbak
heuphoog, voor 3 planten
Excl. BTW
399,-
Er zijn 6 artikelen gevonden
Plantenpotten voor uw planten
Plantenpotten zijn nodig voor elke plant: echte plant én kunstplant. Een mooie plantenpot doet planten pas echt opbloeien. Ze zijn stijlvolle decoratie-elementen die kantoorinrichtingen mooier maken. Plantenpotten zijn er in talloze designs die in vorm, kleur en materiaal verschillen. Zo zijn er bijvoorbeeld potten van kunststof, keramiek en roestvast staal. De vormen van potten variëren van rond tot vierkant, van conisch tot extravagant. Potten kunnen qua kleur op de overige inrichting of decoratie van een ruimte worden afgestemd, want bij de keuze van de kleur is alles mogelijk. Een sierpot wordt over de al voorhanden pot van een plant gedaan zodat deze optisch beter tot zijn recht komt. Vazen daarentegen zijn geschikt voor veelkleurige snijbloemen en worden met water gevuld, zodat echte bloemen er ook na enkele dagen nog mooi uitzien. Kunstplanten kunnen net zo goed worden gedecoreerd, water is natuurlijk niet nodig. Gebruik als alternatief hiervoor gewoon een laagje decoratieve steentjes. Decoraties met sierpotten en vazen kunnen altijd worden gevarieerd en voor vele aanleidingen worden aangepast. Qua creativiteit is hier alles mogelijk.

Plantenpotten als decoratie
Plantenpotten zijn perfect als decoratie. De meeste textielplanten in de webshop beschikken al over een pot. Toch vindt u hier een kleine selectie geschikte bloempotten. Bloemenvazen zijn er in verschillende uitvoeringen. Een conische vaas is zeer geschikt voor bloemen met lange stelen. Een ronde vaas voor kleine, maar volle boeketten. Tover een vleugje lente in uw bedrijf door elke week verse bloemen in een stijlvolle pot of vaas op tafel te zetten. U zult zien dat uw klanten verheugd zullen zijn over deze eenvoudige, maar zeer effectieve decoratie. Vergeet echter ook uw personele voorzieningen niet. Ook uw medewerkers zullen genieten van een mooi ingerichte ruimte.
Producten vergelijken