0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Breedte
Hoogte
Kleur
 

Presentatiewanden

Ze zijn het eigenlijke middelpunt van veel vergaderingen: beurswanden. Zowel bij brainstorming als bij interactieve presentaties helpen beurswanden u alle ideeën, gedachtes en feiten te verzamelen, om zo als groep de beste oplossing uit te werken. Zo wordt het werk een stuk leuker!
Er zijn 16 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
Flip-over-prikbord-center
flip-over en wit wandbord
Excl. BTW
169,-
QUIPO - Presentatiewand, verrijdbaar
h x b x d = 1800 x 1000 x 500 mm, eendelig
Excl. BTW
vanaf 229,-
QUIPO - Presentatiewand, verrijdbaar
h x b x d = 1800 x 2800 x 500 mm, driedelig
Excl. BTW
vanaf 459,-
Presentatiewand, variabel
aan beide kanten met vilt bespannen
Excl. BTW
289,-
Excl. BTW
vanaf 349,-
Excl. BTW
919,-
MAUL - Presentatiewand, totale hoogte 1905 mm
bordafmetingen h x b = 1500 x 1200 mm
Excl. BTW
vanaf 155,-
Excl. BTW
vanaf 239,-
Excl. BTW
vanaf 199,-
Excl. BTW
229,-
Infozuil
op 4 dubbele zwenkwielen met vastzetters
Excl. BTW
vanaf 389,-
Excl. BTW
299,-
Functionele wand, verrijdbaar
textielbekleding, voor gebruik met pins, b x h = 1200 x 1500 mm
Excl. BTW
229,-
Er zijn 16 artikelen gevonden
Presentatiewanden in het dagelijks leven
Presentatiewanden vindt u niet alleen op scholen en universiteiten. Inmiddels worden presentatieborden ook vaak in bedrijven gebruikt. Zowel voor projectmeetings als voor presentaties is de presentatiewand een onderdeel van de betrouwbare presentatiemiddelen van VINK LISSE. De borden zijn er tegenwoordig ook in hoogwaardige kwaliteit, zodat ze optisch een meerwaarde vormen. Presentatiewanden vindt u in ons online-assortiment in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld zijn er presentatiewanden met wielen, zodat ze flexibel kunnen worden verplaatst. Op beurzen dienen de inklapbare modellen vaak ook als ruimtelijke grens. Inklapbare presentatieborden kunnen niet alleen als permanente scheidingswanden worden gebruikt, maar ook ruimtebesparend worden getransporteerd wanneer men ze niet nodig heeft of ergens anders wil gebruiken.

Blijf aan het woord!
Presentatiewanden zijn zeer geschikt wanneer u een voordracht houdt en veel te zeggen heeft. Met de belangrijkste sleutelwoorden op het presentatiebord kunt u het gezegde benadrukken. Presentatiewanden stimuleren de aandacht en de interactie. Zo kunt u samen in een groep iets uitwerken, uw voordracht met aanschouwelijke feiten onderbouwen of belangrijke commentaren van uw luisteraars bij het betreffende onderwerp schrijven. Meestal komt de functie van een presentatiewand overeen met die van een prikbord. U kunt bijvoorbeeld notities en afbeeldingen aan de wand bevestigen en met markeerstiften opmerkingen bij de afbeeldingen schrijven. Aan het einde van een vergadering kunt u het bord fotograferen. Voor markeerstiften en punaises bevat het bord een ingebouwde pennengoot. Zo kunt u snel de opschriften op het bord bewerken. Punaises en stiften vindt u onder het menupunt 'Combinaties’ bij het product van uw keuze.
Producten vergelijken