0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Projectieschermformaat
 

Projectorwagens

Onze mobiele hulpmiddelen voor uw volgende presentatie zijn beamerwagens en projectorwagens. Ze brengen beamers en projectors eenvoudig daarheen waar u ze nodig heeft. En is het niet heerlijk dat u altijd op uw assistent kunt vertrouwen?
Er zijn 6 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
Beamerwagen
hoogteverstelling 800 - 1250 mm
Excl. BTW
169,-
Universele wagen
met drie etages
Excl. BTW
199,-
Glazen projectiewand
voor formaat 16:9
Excl. BTW
849,-
Overheadprojector-/beamerwagen
h x b x d = 882 x 508 x 432 mm
Excl. BTW
195,-
MAUL - Beamertafel
hoogteverstelling 750 - 1200 mm
Excl. BTW
299,-
Projectiewand
voor dubbel railsysteem
Excl. BTW
vanaf 449,-
Er zijn 6 artikelen gevonden
Projectorwagens – onopvallende hulpmiddelen voor uw presentatie!
Een goede projectorwagen voorkomt ergernissen. Dit weet iedereen die al eens kort voor een presentatie geprobeerd heeft, de aan het plafond hangende beamer op te starten en op de projectiewanden te richten. Dankzij projectorwagens heeft u de projector altijd binnen handbereik voor noodgevallen. Bovendien bent u met een projectorwagen flexibel. Wilt u de beamer bijvoorbeeld in verschillende vergaderkamers gebruiken? Geen probleem. Plaats de beamerwagen eenvoudig op een geschikte afstand in de ruimte en u heeft meteen een scherp beeld op de wand of op het projectiescherm, waar u zich ook bevindt. Zulke beamerwagens zijn daarom niet alleen onmisbaar op beurzen en conferenties, maar ook op scholen en universiteiten. Naast projectorwagens zijn ook projectiewanden van groot belang. Het is hierbij belangrijk dat de wand het licht goed reflecteerd, maar de kijker niet verblind. Indien u uw ruimte graag zo veelzijdig gebruikt, bieden wij ook projectiewanden van glas aan. Deze kunnen tijdens presentaties eenvoudig worden beschreven en zijn daardoor een perfect onderdeel van uw kantoorinrichting.

In hoogte verstelbaar of kantelbaar: bij projectorwagens komt het op de details aan.
Op een projectorwagen kunt u projectieapparaten neerzetten. Klinkt logisch, maar zo simpel is het helaas niet, want u dient voor de aankoop goed na te denken over het gebruik van uw nieuwe projectorwagen. Een belangrijk aspect is bijvoorbeeld het formaat. Wilt u uw projectortafel vooraan in de ruimte opstellen, dient u op te letten dat de projectorwagen niet in het zichtveld van uw toeschouwers staat. Als de projectortafel echter achteraan in de ruimte komt te staan, dient deze hoog genoeg te zijn, anders kunnen eventueel aan de vergadertafel zittende collega's de projectie op de presentatiewand verstoren. In hoogte verstelbare modellen zijn geschikt voor beide toepassingen. In ons assortiment vindt u bovendien projectiewagens met kantelbare opstelvlakken of met meerdere etages. De laatstgenoemde variant is ook erg praktisch wanneer u naast de beamer of overheadprojector ook nog een laptop, een laserpointer en belangrijke documenten op de projectorwagen wilt leggen. Ook decoders, camera's of beeldschermen kunt u kwijt op projectorwagens. Zoek snel een geschikt model uit!
Producten vergelijken