0800-2358 465 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

Projecten en referenties

Bij VINK LISSE vinden klanten alles voor hun bedrijf. De taken van de verzendhandel houden niet op bij de verkoop van producten, maar omvatten ook planning en advies. Op de volgende pagina's presenteren wij een aantal afgeronde projecten van VINK LISSE in Nederland en daaronder van KAISER+KRAFT internationaal. Wij hopen dat deze projecten u de omvang en de aanpak van de volledige begeleiding van een project verduidelijken.

bedrijfsruimtes

Een kantoorunit bij één van onze relaties in Nederland.

 

Onlangs heeft VINK LISSE bij één van de belangrijkste producenten op het gebied van vloeistof- en gasbeheersing een project mogen realiseren. In de verschillende productiehallen heeft VINK LISSE een magazijn met palletstellingen ingericht.
In deze hallen staan meerdere bedrijfsruimtes. Daarnaast is een USP dubbele bedrijfsruimte geplaatst voorzien van marmoleum clicklaminaat, systeemplafond en op de begane grond zijn de kolommen van de verdiepingsvloer bekleed.

Deltares
Deltares, Delft

Deltares is een onafhankelijk toegepast kennisinstituut op het gebied van water en ondergrond. Wereldwijd werken ze aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij. Deltares richt voornamelijk op delta’s, kustregio’s en riviergebieden. Omdat het beheer van deze dichtbevolkte en kwetsbare gebieden complex is, werken ze nauw samen met overheden, ondernemingen, kennisinstellingen en universiteiten in binnen- en buitenland. Voor de onderzoekers heeft VINK LISSE 3 bedrijfsruimtes geplaatst rondom en boven de proefopstellingen. De bedrijfsruimtes zijn zo uitgevoerd, dat bij aanpassingen van de proefopstellingen de bedrijfsruimte verplaatst kunnen worden.

Kelvin Hughes en ChartCo

Kelvin Hughes en ChartCo in Hoogvliet Rotterdam is een groothandel, repareert en assembleert navigatie-, communicatieapparatuur, nautische instrumenten en groothandel in nautische kaarten en publicaties. De beschikbare magazijnruimte bij Kelvin Hughes in Hoogvliet is te klein geworden. De enige mogelijkheid om op de huidige locatie te kunnen blijven was het door het plaatsen van een verdiepingsvloer.
Hiervoor is een U-vorm entresol geplaatst. Deze is toegankelijk vanuit het kantoor en via de trap in de hal. Door deze uitbreiding is er circa 160 m2 extra opslagruimte beschikbaar in het magazijn.

ZOTT, Mertingen, Beieren

 

Zwarte gangen, hygiënesluizen en strenge toegangscontrole? Welkom in de wereld van levensmiddelenproducenten, waar strenge hygiënevoorschriften gelden en doordachte ruimteconcepten nodig zijn. KAISER+KRAFT richtte voor een nieuwe productielocatie van de grote zuivelfabriek Zott onder andere de gemeenschappelijke ruimten in. 


Naar het Zott-project

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein

 

Dergelijke projecten hebben ze bij KAISER+KRAFT niet iedere dag: enkele honderden kisten en stapelbakken, daarbij stellingen in speciale uitvoering voor een speciale magazijninrichting. Nog vreemder was de plek: een eiland in de Noordzee – Helgoland.


Meer over dit project

 

VISHAY ELECTRONIC, SELB, BAYERN

 

Vishay Electronic heeft zijn wereldwijd opererende logistieke centrum voor elektronische componenten in een vestiging in Selb, Duitsland, ondergebracht en bij de planning van de inrichting volledig vertrouwd op het advies en de producten van KAISER+KRAFT Duitsland. In een nieuwbouw met een bedrijfsoppervlakte van 2150 vierkante meter voor het magazijn werd een geschikte inrichting georganiseerd.


Meer over dit project

 

 

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Sauerland

 

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG heeft voor de kwaliteitsbewaking met testlaboratorium een hal in kantooroppervlakken laten veranderen – zonder het gebouw aan te passen.

De planning en realisatie heeft KAISER+KRAFT Duitsland op zich genomen.


Naar het project GROSSHAUS.

 

 

HÜHNERHAUSmobil, Bielefeld, Noordrijn-Westfalen

 

Ralf Müller zorgt voor mobiel onderdak voor kippen en wij leveren de bijpassende onderwagens. Vanuit onze samenwerking zijn sinds 2013 al meer dan 100 kippenhokken met behulp van onze onderwagens gebouwd.


Meer over dit project

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen

 

Nieuwe vestiging, nieuwe kantoren: in de herfst van 2014 is de textiel serviceaanbieder CWS-boco in Wiesbaden-Nordenstadt naar een nieuwe vestiging verhuisd. Sindsdien floreert de verkoopafdeling op in totaal 1.800 m2 totale oppervlakte vol moderne en ergonomische werkplekken en openbare ruimtes. Gecoördineerd, gepland en ontworpen met de hulp van KAISER+KRAFT Duitsland.


Meer over dit project

Contact

Voor een complete projectontwikkeling, zoals uitrusting van uw bedrijf, magazijn of kantoor vindt u bij ons alles onder één dak: advies, benodigdhedenanalyse, planning, offertes, levering en montage.

Bel met onze projectadviseurs:

Tel. (0252) 46 13 00
E-Mail: verkoop@vinklisse.nl

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken