0800 235 8465 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Nettoprijs

Nettoprijs beperken

-
Merk
Capaciteit
Druk
 

Hogedrukreinigers

Met hoge druk tegen vuil! Hogedrukreinigers verwijderen zelfs verontreinigingen die men met het blote oog niet ziet: op de vloer, in hoeken en gaten, op machines of componenten. Dankzij speciale spuitmonden zijn verontreinigingen in een handomdraai verwijderd.
Er zijn 9 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
759,-
Excl. BTW
2.590,-
Kaercher - Stoomreiniger SG 4/4 *EU
l x b x h = 475 x 320 x 275 mm
Excl. BTW
1.245,-
Excl. BTW
1.295,-
Excl. BTW
1.445,-
Er zijn 9 artikelen gevonden
Hogedrukreinigers
Hogedrukreinigers zijn krachtig. Voor de professionele reiniging vindt u bij ons een serie krachtige producten. Hogedrukreinigers worden in vele bedrijfstakken hoofdzakelijk gebruikt voor de reiniging van de vloer. Maar de toepassingsgebieden zijn veelzijdig en de afzonderlijke apparaten kunnen door verschillende kenmerken perfect aan de behoeften worden aangepast. Voor goede reinigingsprestaties is de waterdruk een bepalende component. Er wordt verschil gemaakt tussen hogedrukreinigers die slechts af en toe worden gebruikt en hogedrukreinigers die regelmatig professioneel worden gebruikt. Voor incidentele reiniging biedt Kärcher met een instelbare hogedrukreiniger een optimaal apparaat aan. Zo wordt beschadiging van gevoelige oppervlakken voorkomen. Aansluitingen voor gebruikelijke tuinslangen maken flexibel gebruik op bijna elke plek mogelijk. Voor regelmatige, professionele reiniging zijn hogedrukreinigers met een capaciteit tot 200 bar optimaal. Deze professionele apparaten maken moeiteloze reiniging van alle machines, componenten, bedrijfsoppervlakken en vloeren mogelijk. Vuilfreessystemen verwijderen ook hardnekkig vuil in industriële bereiken. Hogedrukreinigers met warm water verhitten het water bovendien met een dieselbrander en beschikken over een grote reinigingsmiddeltank. Deze hogedrukreinigers worden ook vaak op bedrijfsterreinen voor het reinigen van vrachtwagens gebruikt. Aanvullende uitrustingen van de apparaten zijn bijvoorbeeld speciale mondstukken met verschillende hoekinstellingen en anti-verdraaisystemen.

Ergonomisch en moeiteloos werken met Easy-Press
Een groot voordeel van de professionele reinigingsapparatuur is de uitrusting met een Easy-Press-systeem. De speciale spuitpistolen verminderen vermoeidheidsverschijnselen bij langdurig gebruik en maken ergonomisch en moeiteloos werken mogelijk. Zo maakt u het uw medewerkers makkelijker om grotere oppervlakken eenvoudig te reinigen zonder een te zware bealsting. Bovendien bieden deze apparaten vele handige instelmogelijkheden die per model variëren waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn. Met verschillende leveranciers biedt VINK LISSE u professionele, hoogwaardige hogedrukreinigers voor uw onderneming.
Producten vergelijken